Complimenten voor bloggers

Geplaatst op 25 maart 2017 door Emmy in Blogspiratie / 23 Comments

Begin februari besloot ik om blogs in de spots een beetje om te gooien; ik wilde bloggers complimenten kunnen geven en daarom vroeg ik jullie om (anoniem) jullie complimenten in te zenden. Ik kreeg ontzettend veel complimenten voor bloggers binnen (wel 93!). Wat zijn jullie toch lief allemaal! Vandaag zet ik graag ALLE complimenten onder elkaar. Kijk snel of je blog er bij zit! Sorry alvast voor de enorme lijst…. ctrl + F als je jezelf snel wilt vinden. Kusje!

Thyrze (Infinite stories)

Ik vind het een mooie, verzorgde en overzichtelijke blog. En ze schrijft zo lekker. Haar recensies zijn altijd top!m

Zelfs als je het moeilijk hebt en een blog/leesdip, blijf je actief en levert kwaliteit!

Jouw recensies zijn altijd zo lekker uitgebreid.

Joost (NerdyGeekyFanboy)

Joost, ik lees jouw blog met veel plezier! Je schrijft leuke recensies en andere artikelen. Ook lees ik jouw week-samenvatting en de 1000 vragen met veel plezier. Jouw blogjes over je avonturen in Pokémon Sun lees ik ook graag, zelf speel ik Pokémon Moon. Jouw blog zit zeker in mijn top 3 van favoriete blogs! Bij deze wilde ik je een complimentje geven. Ga vooral zo door!

Zo veel variatie en humor!

Joost is een held. Punt.

Wanneer ik Joost zie is hij altijd vrolijk en vriendelijk. Hij is enthousiast, en schrijft zeer regelmatig op zijn blog over de dingen die hij leuk vindt. De blog is daardoor persoonlijk, en dat vind ik erg tof bij hem.

Ik word altijd heel blij van je blogjes en ook van jou!

Frank (Nerdpraat)

Frank is echt een meester in het gebruiken van gif-jes op twitter, en ik vind het heel erg tof voor hem dat hij bij de Best of YA – boekentijgers zit! Ik denk dat hij het geweldig zal doen. Ik hoop hem ook weer te spreken bij het Yalbal want hij is gewoon heel erg gezellig!

Anouk (Book Brain Blog)

Anouk is nog niet zo heel lang bezig met bloggen, maar ik vind haar blogposts tot nu toe al heel erg leuk. Ik hoop dat ze nog lang door zal gaan 😀

Anouk (Reading traveler)

Ik vind het zo leuk hoe Anouk haar passie voor reizen combineerd met haar passie voor lezen. Ze is ook heel aardig, en haar blog ziet er ook prachtig uit. Ik volg haar graag 🙂

Esmee (Leesmee)

Esmee is een fantastische blogger, en staat buiten het bloggen om ook altijd voor je klaar. Goeie vriendin + goeie blogger = goed mens.

Jouw releaselijst is het beste van de hele wereld. Gaan we snel taart eten?

Rachel (Mijn hoofd vol boeken)

Rachel is nog maar net begonnen met bloggen, maar nu al heel gezellig en actief op twitter! Ik ben benieuwd wat ze allemaal nog in petto heeft.

Nicky (Lovely time with Nicky)

Nicky heeft een blog waar ze zeker trots op mag zijn! In het begin was ze soms nog een beetje onzeker, maar dat is nergens voor nodig. Ze is heel erg lief en ik hoop dat ze nog lang zal blijven bloggen.

Melisa (Princess of Reading) / (Booknuts)

Melisa is zo iemand die mensen lelijk en dik noemt als ze je iets naars aandoen, en daarom is ze zo geweldig. Daarnaast is haar passie voor boeken ongekend, en zit zelfs ik in spanning te wachten op ACOWAR, terwijl ik ACOTAR überhaupt niet gelezen heb?

Jij geeft niet op en komt iedere keer weer met nieuwe, creatieve ideetjes voor je blog

Ik word blij van jouw doorzettingsvermogen.

Bente (Stories by Bente)

Bente is echt ontzettend lief. Heel vriendelijk en maakt ongelofelijk mooie foto’s! Ze heeft echt een eigen, herkenbare, stijl. Ook heeft ze een ontzettend leuke kledingstijl 😀

Jij maakt echt de mooiste Instagram-foto’s! Ik vind het super leuk om je daar te volgen.

Marleen (Favoritez)

Marleen is een hele aardige meid die erg hartelijk is naar iedereen. Bovendien heeft haar blog een nieuwe lay-out, welke er echt prachtig uit ziet. Die hebban tip heeft ze dubbel en dwars verdient

Anneke (Verhaalverliefd)

Anneke is een hartelijk en eerlijk meisje. En ook heel erg gezellig. Ik vind haar krullen ook echt heel leuk. Ze schrijft originele artikelen, en dat vind ik ook zo tof aan haar blog.

Vivian (The Book Review)

Vivian, ik lees graag jouw boekenblog (en ook je andere blog, Vivians Vocabulaire). Ik vind de artikelen die je schrijft altijd erg leuk om te lezen. Je hebt een leuke, levendige schrijfstijl. Bij deze wilde ik je een complimentje geven. Ga vooral zo door!

Anne (Anneotherbook)

Net begonnen, maar nu al super consistent met het uploaden van altijd leuke blogs

Ellis (Cinderellis)

Hoi Ellis, ik volg jouw blog al best een tijdje en vind hem leuk om te lezen. Ook geniet ik van je filmpjes die je op YouTube zet. Ik hoop dat alles goed met je is, er zijn in januari nog geen posts op je blog verschenen, maar als je een pauze neemt van het bloggen, is dat natuurlijk helemaal oké! Ik hoop dat je niet in een al te erge leesdip zit en dat alles verder goed met je gaat. Ik wens je het allerbeste en wilde via Emmy’s Blogs in de spots je een complimentje sturen voor al je blogposts en filmpjes van de afgelopen jaren.

Je schrijft zo ontzettend fijn en ik geniet altijd van je video’s waarbij je je persoonlijkheid goed laat zien. Daarnaast heb je nog een goede boekensmaak en een gevarieerd aantal onderwerpen waarover je blogt. Je mag trots zijn op jezelf!

Ellis,
Ik hou van het optimisme dat je blog uitstraalt, van het enthousiasme en de spontaniteit van je vlogs, van je open houding, …Een bezoekje aan jouw blog bezorgt me steeds een goed gevoel. Je bent dan ook mijn favoriete unicorn en ik zou het heerlijk vinden mochten we wat dichter bij elkaar wonen zodat we elkaar wat vaker konden zien.

Als ik niet een goeie dag heb hoef ik maar een filmpje van Ellis te kijken en ik ben weer vrolijk.

Jouw filmpjes zijn on point en het lijkt je allemaal gemakkelijk af te gaan. Jij weet (onbewust?) wat lezers willen lezen en levert dat met 100% liefde en inzet

Maria (BookGlobe)

Maria is altijd erg vriendelijk en ik vind het erg leuk dat ze laatst een blogpost schreef waarbij ze haar fotografieskills liet zien. Ik hoop dat ze vaker dit soort posts zal schrijven, want haar foto’s waren echt prachtig!

Madelon (The Book Diaries)

Ik wilde je even laten weten dat ik nog steeds fan ben van de lay-out van je blog, maar ook van de leuke Reading Bingo Challenge die je ook dit jaar opnieuw hebt samengesteld, van je lijstjes, de variatie in je blogposts, je unboxing filmpjes, … maar vooral ook van je positiviteit. Die zorgt er immers voor dat het steeds opnieuw leuk is om je blog te bezoeken.

Annabel (het leven van een boekenworm)

Een bezoekje aan jouw blog voelt steeds aan als een gezellig theekransje. Meegenieten terwijl je een unboxing doet, de prachtige covers van je nieuwe aanwinsten bewonderen, een klein beetje mee rondslenteren op een conventie door je verslag achteraf, ontdekken dat we niet alleen een liefde voor boeken delen maar ook voor Supernatural, Funko’s, Beauty and the Beast, …

Altijd leuke recensies, weekverslagen enz. Ze praat recht uit het hart over haar passies en fandoms! En tevens merk je dat ze een superlieve mama is die veel van haar kinderen houdt 😉

Marjolein (Serendipity Books)

Ze schrijft mooie posts! Duidelijk merkbaar dat lezen haar passie is. De foto’s die ze bij iedere blog post zijn ook steeds een streling voor het oog! Dit is één van de blogs die ik dagelijks bezoek!

Nanouk (Dutch Book Chick)

Ik vind het zo tof dat jouw blog in het Nederlands én in het Engels te volgen is.

Annemieke (A dance with books)

Ik volg niet veel Engelstalige blogs – dat ik die van jouw steeds opnieuw met veel plezier bezoek wil dus heus wel wat zeggen. Ik hou van je maandelijkse terugblik, van de lijstjes die op je blog verschijnen, van een blik in je boekenkasten, van je jonge bevallige assistent, van het feit dat ik zo veel van mezelf herken in de stukjes die je schrijft, van al die voor mij nog onbekende boeken die ik via jouw bookhauls en recensies leer kennen (ik heb gewoon veel meer tijd nodig om die ook echt eens te kunnen lezen), …

Joelle (Superjoellegirl)

Ik vind het super knap hoe ze ondanks haar dyslexie toch zo actief bezig is met boeken, en de recensies zijn altijd erg leuk om te lezen!

Je bent zo enthousiast. Ga zo door

We hebben altijd plezier en ik vind het enorm toegewijd hoe je elk artikel met zorg behandeld! I like you!

Joelle je bent echt super lief tegen iedereen. Blijf zo doorgaan

My books and life

Deze meid heeft zo’n mooie start gemaakt met haar blog! Ik geniet elke keer weer van haar recensies.

Alex (Alex Hoogendoorn)

Alex lijkt me een heel toffe kerel (nog niet live ontmoet), waarvan ik zijn recensies zeker tot het betere werk reken.

De Perfecte Buren

De steeds goedgeluimde dames van De perfecte buren hebben een fantastische blog en leesclub die ik graag volg. Alle vier topdames!

Mieke (Graag Gelezen)

Fijne dame die steeds eerlijk haar mening geeft over haar gelezen boeken

A bookworm life

Ze is altijd zo lekker vrolijk en gewoon haar zelf!

Liesbet (Zwartraafje)

Hoi Liesbet, ik lees jouw blog al een tijdje met veel plezier. Bij deze wilde ik je even een complimentje geven. Je schrijft erg leuke artikelen. Ga vooral zo door!

Liesbet heeft altijd artikelen met een originele insteek, support andere bloggers en is gewoon heel erg lief; we hebben meer bloggers zoals haar nodig <3

Ik ben dol op je vriendelijkheid en je betrokkenheid in de boekbloggerswereld. Ik zou geen mens kunnen bedenken die je niet het allerbeste wenst. Daarbij zijn je blogjes ontzettend leuk en grappig om te lezen en weet je me altijd te verrassen met je creativiteit.

Liesbet, jij bent een van de bloggers die altijd een ander steunt in wat ze doen en altijd warme woorden over heeft voor een ander. Jouw persoonlijkheid straalt dan ook door in jouw blog. Verander nooit wie je bent, want je bent fantastisch te samen met je blog. <3

Liesbet is werkelijk de liefste dame ooit. Op onze eerste ontmoeting had ze een portie huisgemaakte Oreo-brownies voor me mee. Ik bedoel: dat zegt toch genoeg? Ze heeft een leuke eerlijke blog met een af en toe een DIY-artikel. Ik ben zo blij dat ik dingetjes van haar op het web kan lezen (en dat ze net zo geweldig is in het echt). Dus Liesbet, applaus voor jou!

Je bent de liefste.

Melissa (Melissasbookworld)

Wat ben jij altijd heerlijk enthousiast over je blog en de boeken die je leest!

Lieve melis ga zo door en laat je niet gek maken. Je Blog is hartstikke leuk en ik hou van je schrijfstijl!

Je komt altijd met hele originele ideeën die op andere blogs niet te vinden zijn. Ook merk ik dat je écht je hele hart in je blog stopt. Ga zo door!

Kwante (Kwante in Wonderland)

Een eerlijke en oprechte blogger die haar passies graag op een positieve manier deelt met haar lezers en haar lezers met veel flair behandeld.

Eline (All the feels)

Eline, je hebt een heerlijke persoonlijkheid en laat dat zeker blijken in al je leuke en originele blogjes. Je overdreven vrolijkheid komt altijd terug in je berichtjes, precies zoals je bent in het echt! Ik kijk er naar uit om nog vele blogjes van je te lezen.

Eline,
Iemand die net als ik fan is van zowel Harry Potter als Supernatural heeft uiteraard al snel een streepje voor. Daarnaast vind ik het vooral leuk dat je zo heerlijk spontaan en enthousiast bent. Maar ook de variatie op je blog vind ik een groot pluspunt. Niet uitsluitend recensies maar ook persoonlijke meningen, tags, grappige lijstjes, … Van je Star Wars post heb ik bijvoorbeeld ontzettend genoten.

Jouw blog is echt mijn happy place, ik word er zó gelukkig van. Of het nu over Simon of RQ of Magic Beasts gaat, I’ll gobble it up and smile like the Creshire Cat. Je bent een mooi mens, thanks daarvoor (en voor je blogjes en tweets en alles natuurlijk ook).

Je bent net zo geweldig als een gummiebeer.

Lieve Eline, wat een heerlijke blogs schrijf je toch. Ik hou van je eerlijkheid en je fantastische humor. Met je star wars blog heb je mijn rotdag veel beter gemaakt en me ontzettend opgevrolijkt! Ga alsjeblieft door met bloggen, ik geniet er zo van!

Bibi (Bibi books)

Bibi_books is nog niet lang een blogger maar doet het hartstikke goed. Ik heb begrepen dat ze uit Duitsland komt, maar haar artikel zijn keurig in het Nederlandse. Natuurlijk zijn hier en daar een paar grammatica fouten, maar dat lijkt mij niet meer dan logisch als je een andere moedertaal hebt. Bibi_books heeft erg leuke onderwerpen, waar ze over schrijft & haar winactie zijn geweldig. Ik hoop dat zij nog lang een blogger blijft zodat wij nog heel veel van haar mogen lezen. Mijn complimenten!

Leuk en origineel! Deze Blogs blijven mij boeien en zijn erg prettig om te lezen. Website is ook erg leuk en geeft rust. Leuk gedaan en ik hoop dat het alleen nog maar meer leuker word in de toekomst!

Een geweldig nieuwe blogger(in). Bibi_books schrijft niet alleen over boeken, maar ook over tv-series en andere leuke dingen. Ik vind dat ze het super goed doet voor een nieuw blogger tussen al die anderen, die langer bestaan.Bibi_books heeft ook een prachtige homepage. Erg overzichtelijk en mooi om te bekijken. Ik hoop dat zij zo blijft doorgaan. Mijn complimenten aan haar.

Leuke nieuwe bloggerin met veel interessante artikelen. Ik volg haar nog niet lang maar lees toch wel elk post die verschijnt. Ik hoop dat Bibi nog lang zo door gaat. Mijn complimenten.

Lindsey (Burnmybook)

Zij schrijft echt prachtige recensies! Haar quotes zijn zo goed dat ze eigenlijk op elk boek moeten staan.

Boeklovers

Goed geschreven recensies en erg collegiaal.

Inge (Readinge)

Inge, je bent zo heerlijk enthousiast over de boekenwereld! Je bent lekker actief op Twitter (en zo ontzettend aardig en lief) en in het echt kunnen mensen altijd met een fijn gevoel met jou praten over boeken. Je blog is ontzettend leuk om te lezen en ik waardeer je enthousiasme over Nederlandse schrijvers die jij in het zonnetje zet. Ga zo door!

Inge was één van de eerste mensen die ik via mijn blog leerde kennen. Nou ben ik niet zo sociaal, maar dat vond ik wel erg leuk. Daardoor ging ik haar blog ook lezen. Naast de goede recensies (die ik normaal niet heel snel lees) vind ik het ook super dat haar persoonlijkheid zo goed in haar blog naar voren komt. De fot’s zijn een hele leuke toevoeging

Jessica (Reviews & Roses)

Jouw gevarieerde blogonderwerpen zijn altijd ontzettend leuk om te lezen. Je foto’s zijn altijd van zulke goede kwaliteit en geniet van elke soort blogpost die je maakt. Je bent daarbij nog een hardwerkende, sterke en gezellige meid!

Leuke blog! Ze schrijft mooie, interessante blogposts en haar pagina is een streling voor het oog 😉

Katja (That Blonde Woman)

Hoewel ik weinig reageer op je blogjes, lees ik ze allemaal. Jouw manier van denken vind ik fascinerend en je inspireert vele mensen door je blog. Je passies komen duidelijk naar voren en je vecht voor je idealen. Je bent echt een bijzonder persoon en wens je het allerbeste!

Als Katja iets wil, dan doet ze dat. Ze is altijd eerlijk, niet bang om te zeggen wat ze vindt, en bovenal volledig zichzelf. Katja als blogger maakt me erg gelukkig.

Lieke (Make it Personal)

Je blog ziet er altijd ontzettend mooi uit, je blogjes zijn ook nog ontzettend leuk geschreven en bent heel gezellig. Love you bloodscarlet!

Lieve Lieke ik hou van je prachtige foto’s, van de leuke stukjes die soms achteraan je vlogs opduiken en van het zien groeien van je cosplay-outfits (van schets en ideetjes tot eindresultaat). Als er daarnaast af en toe ook nog een foto van lieve Millie opduikt dan word ik helemaal blij.

Lisa (Leave no story behind)

Lisa takes sassy to the next level. Met een nuchtere blik kijkt ze naar boeken en het leven in het algemeen, en als ze het ergens niet mee eens is zegt ze dat ook gewoon. Lisa zegt wat eigenlijk iedereen denkt, maar niemand durft te zeggen. Lisa is the hero we deserve, wat een heldin.

Lisa heeft een geweldige schrijfstijl en is lekker sarcastisch. Haar enthousiasme voor mooie boeken heeft mij meerdere malen overgehaald om een boek te lezen die ik eerder nooit opgepakt zou hebben!

Voor Lisa … Sommige mensen beweren dat sarcasme de laagste soort humor is. Laat me het er dan maar bij houden dat ik met veel plezier vanuit kikkerperspectief geniet van jouw heerlijke sarcasme. Maar ook van je kringloopvondsten, je eerlijke en vaak grappige recensies, de hilarische gif-jes, … Oh ja, teveel hartjes is hetzelfde als teveel boeken … dat bestaat gewoon niet.

Joany (Nerdy Mommy)

Joany … ik vind het knap dat je het aandurft om heel openhartig bepaalde zaken aan te kaarten. Daarnaast hou ik ontzettend van de variatie die je blog te bieden heeft, van het feit dat je ook minder bekende boeken recenseert (in het verleden zijn er al heel wat boeken op mijn tbr terechtgekomen dankzij jouw blog), van je prachtige foto’s en je super leuke én erg herkenbare tekeningen. Dat boekje met cartoons over de struggles van een boekenworm spreekt me nog steeds ontzettend aan. 😉

Marcia (Oog op de toekomst)

Je hebt altijd echt super leuke content op je blog! Elke recensie heeft ook prachtige foto’s waardoor ik gewoon niet kan wachten om dat boek zelf ook te lezen 🙂

Hé Marcia, ik wilde je even laten weten dat ik het fantastisch vind om via jouw blog allerlei nieuwe (voor mij vaak nog onbekende) series, films en boeken te ontdekken. Ooit gaat het er ook echt van komen om daar een aantal van te lezen. In de tussentijd geniet ik vooral van jouw knappe infographics, je themalijstjes en je recensies die me regelmatig intrigeren.

Marcia is een van de redenen waarom ik van het sci-fi genre ben gaan houden. Ze schrijft originele artikelen en wanneer ze filmpjes op haar booktube kanaal zien er altijd super verzorgd uit. Ze zijn origineel geedit, en vormen een mooi verlengstuk voor haar blog. Bovendien is Marcia heel aardig en ik hoop haar ooit eens te zien bij een evenement!

Jouw enthousiasme over boeken, films en series vind je niet alleen terug in de blogposts maar ook in de comments daar onder. Door het lezen van jouw blog wordt mijn TBR lijst op goodreads alleen maar groter en je verdient het echt om in het zonnetje gezet te worden!

Marcia, ik volg je al zo’n beetje sinds de start van jouw blog en zie met veel plezier hoe jij daarin bent gegroeid. Je creativiteit en passie voor dystopia stralen door.

Marcia, ik hou zo van je filmpjes en geweldige recensies. Nog meer hou ik van je geweldig ongezouten mening en je gegiechel in de verwijderde takes van je YouTube-videos. Je bent werkelijk iemand naar wie ik opkijk! So, you rock.

Lisanne (Oh my book)

Een leuke, gezellige boekenblog mét youtubekanaal. Ik vind het erg leuk dat deze meiden filmpjes afwisselen met gescrheven content 🙂

Sasha (Between the cover of books)

Sashas blog is nog redelijk klein en daarom een shout-out naar deze geweldige dame! Meestal blogt ze in het Engels, maar voor speciale mensen maakt ze graag eens een uitzondering en schakelt ze over naar het Nederlands. Ze is gewoonweg de meest kritische persoon als het op boeken gaat en dat vind ik geweldig. Ook in reallife een geweldige dame die altijd enthousiast is over YA, cake en YA. Bezoek zeker eens haar blog, het is de moeite waard!

Femke (Bibliofem)

Ook al is Femke nog best jong heeft ze al wel een hele duidelijke schrijfstijl. Ze steekt haar mening niet onder stoelen of banken en kan ook heel duidelijk en goed omschrijven waarom je een boek wel of niet moet lezen.

Emmy (Zon en Maan)

Hoi Emmy, wat een leuk idee, deze Blogs in the spots. Bij deze wil ik ook jou graag een complimentje geven. Ik lees jouw blog met veel plezier en hij staat zeker in mijn top 3 van favoriete blogs. Je hebt een leuke, persoonlijke schrijfstijl. Ik lees jouw recensies graag, maar ook andere artikelen zoals het wekelijkse overzicht, dingen die je meemaakt in de bieb, en over verschillende aspecten van het lezen of over boeken. Ik lees jouw blog al best een tijdje, en bij deze wil ik je erg graag mee complimenteren, want het is een hele leuke blog! Ga vooral zo door :)!

Je bent de grootste YA-boekblogger van Nederland en dat heb je meer dan verdiend! Je bent heel actief, creatief, leest veel boeken, uit je passies en weet zowel ervaren als nieuwe bloggers te inspireren met je artikelen. Bravo!

ONEINDIGE LIEFDE VOOR EMMY. GEWOON. OMDAT ZE BESTAAT. EMMY <3

Bedankt Emmy dat je de boekenwereld altijd weer net iets groter en leuker maakt en dat je ook andere blogs de kans geeft om te groeien met zoiets als dit!

Emmy, wat ik bij jouw persoonlijk zo knap vind is je gedrevenheid. Ik vind het echt geweldig hoe je er helemaal voor gaat wanneer je iets wil bereiken. Van je talent als illustratrice en het oprichten van #vraaghetdeboekblogger en Blogs in de spots tot je kaarsen die zo’n groot succes blijken te zijn. Ik zou het echt super leuk vinden mochten we wat dichter bij elkaar wonen of eindelijk die Hogwarts-brief krijgen zodat we apparition kunnen gaan volgen. Dan zouden we wat vaker kunnen bijpraten in het echt.

Ten eerste super bedankt voor dit leuke idee! Bloggen is zo veel leuker als je weet dat het gewaardeerd wordt. Ik ben echt dol op jouw blog en ik lees jouw zeer persoonlijke en eerlijke blogposts altijd met plezier!

Je geeft zoveel energie aan alle fans van YA en Fantasy, dat het niet anders dan besmettelijk kan werken. Ik bewonder je energie en spirit en alle activiteiten die je opzet rondom het lezen, schrijven, etc. Je bent een voorbeeld voor vele.

Hoi Emmy, ik wil jou graag een compliment geven omdat ik vind dat jouw blog er heel netjes en verzorgd uitziet en ook heel origineel is. Je bent een groot voorbeeld voor mij en ik vind bij jou vaak inspiratie. Natuurlijk zou ik niet zomaar iets overnemen, maar bijvoorbeeld je tips helpen mij heel erg en ik vind jouw schrijfstijl ook heel fijn. Als ik jouw stukken lees krijg ik vertrouwen in mijn eigen blog, aangezien je altijd duidelijk maakt dat iedereen zijn eigen manieren heeft en niets fout is, dat iedereen bij wijze van vanaf het begin af aan al tips zou kunnen schrijven omdat ieder zijn eigen manier ontwikkeld. Daardoor heb ik ook meer zelfvertrouwen gekregen! Ik wil je bedanken voor je leuke blogs die je altijd schrijft en ik wil graag zeggen blijf zo door gaan want ik zou jouw blog niet kunnen missen!

Je bent geweldig bezig met je blog, kaarsen en workshops. Jij bent de beste YA blogger van Nederland

(wow jongens!)

De complimenten zijn uitgedeeld door bezoekers van mijn blog. Ik hoop dat niemand zich rot voelt als hij of zij er niet tussen staat. Jullie zijn toppers, allemaal.

Nog een complimentje uitdelen? Laat er vooral een achter in de reacties!

Tags:

Divider

23 responses to “Complimenten voor bloggers

 1. Aaaah wat ontzettend leuk dat ik er tussen sta! Dit geeft me zeker een boost om gewoon lekker door te gaan met bloggen. Wat een ontzettend fijn project Emmy en ik ben het ook zeker eens met de vele complimenten die er tussen staan! Maar er staan natuurlijk ook heel wat bloggers niet tussen, die ook awesome zijn 🙂 dus voor die bloggers: ga zo door!!!!

 2. Ik ben gewoon aan het blozen door het lezen wat twee mensen over mij gezegd hebben ☺ Ontzettend bedankt! (Wie jullie ook zijn ?)

  Emmy, wat een geweldig initiatief is dit geweest en ik ben blij dat er zo veel mensen gereageerd hebben. Ik heb ook een aantal complimenten uitgedeeld, en ik hoop dat diegenen er blij mee zullen zijn! Complimentjes geven is zo leuk!

 3. Hier word ik echt helemaal happy van. Dankjewel voor al die lieve complimenten! Ze afprinten en ophangen boven mijn bed gaat misschien net iets te ver maar ik ga ze wel bewaren. Als ik dan weer eens aan mezelf en mijn blog begin te twijfelen hoef ik alleen maar even hier naar te kijken om dat zelfvertrouwen een nieuwe boost te geven. <3

 4. Op de een of andere manier verwachtte ik hier niet tussen te staan. En toen werd ik vergeleken met een gummiebeer. I mean, beter dan dat gaat het niet worden. Bedankt voor de lieve woorden iedereen, en bedankt Emmy dat je dit mogelijk hebt gemaakt!

 5. Aahw, ik zit helemaal te blozen! Wat een ontzettend lief compliment, dat maakt me zo blij om te horen ^^. Dank je wel, anonieme complimentgever❤.
  En jij ook bedankt, Emmy, voor dit positieve initiatief! Echt super van je?.

 6. Wat heerlijk, zoveel positiviteit! Heb alle complimentjes gelezen en vind het fantastisch dat er zoveel verschillende bloggers complimenten mochten ontvangen 😀 en ben er ook een beetje stil van dat ik van maar liefst zes (!) mensen een complimentje in ontvangst mocht nemen!

 7. Inge

  Wat een heerlijke happy blog is dit, ik wordt er zo blij van, al die complimenten! En heel stiekem ook leuk om lekker anoniem te blijven als mensen op social media blij zijn met jouw complimentje xD

  • Haha ik vind dat anonieme wel wat hebben! Ook al sta ik er niet tussen, het is zo leuk om te lezen! Ook super gevrarieerd en je hebt geen idee wie het is, ik vind het heerlijk!

 8. Wat mooi. Ik vind het nog steeds erg leuk dat je dit hebt gedaan Emmy. En heel leuk dat ik er ook tussen sta. 😀 Heel erg lief anonieme complimenter (al heb ik wel al een vermoeden wie je bent. 😉 )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.