Celebrate Books Unboxing; Sarah J Maas special

Geplaatst op 3 mei 2017 door Emmy in Haul / 7 Comments

Afgelopen weekend ben ik bij Sandra langs geweest om de Sarah J Maas boxen te helpen inpakken. Ik keek zelf ontzettend uit naar de box en heb speciaal boek twee nog even herlezen in de weg er naar toe. Vandaag heeft bijna iedereen zijn box waarschijnlijk ontvangen en laat ik graag zien wat er in zat!

Het boek

Omg #dies.

Ik heb zo naar dit boek uitgekeken! Ik kijk ook naar de Nederlandse editie, want dan kan ik het meteen herlezen. Zo tof dat de releasedates zo dicht bij elkaar liggen, want het boek is DIK. Het is dunner dan deel 2, maar heeft wel meer pagina’s (700+!). Het papier is wel echt heel dun.

Fanart tot the max

Ik ben verliefd op de illustraties van Charlotte (cccrystalclear). Van haar werk is een sticker gemaakt en een heel leuk spiegeltje. Beiden gaan vast goed gebruikt worden!

Boekenleggers!

Er zaten twee boekenleggers in deze box. Eentje van de Boekerij met een leuke quote erop en daarnaast een handgemaakte van Bookworm Candles & Craft. Deze laatste is. zo. mooi. Echt. Wauw. Van het maantje aan de ene kant tot de Rhysand hanger aan de andere; perfectie. En de kwaliteit is zo goed!

Wat ik maakte

Ook voor deze box mocht ik weer wat maken. Allereerst natuurlijk weer de quotekaart; mijn eigen favoriet tot nu toe. Ik vind hem zó mooi geworden. Daarnaast heb ik de tas gemaakt. Ik zag het helemaal zitten om het embleem van The Night Court op een tas te hebben en ik vind het eindresultaat echt heel gaaf. Ik ga hem zeker met trots meenemen!

Exclusieve items

Als je het Engelse boek preorderde dan kon je er exclusieve items van de uitgever bij krijgen. Die zaten dus ook in deze box! Een toffe poster en speciale Sarah J Maas kleurpotloden. Ik heb rood, geel en groen. Welke kleuren had jij?

Ik vond deze box echt fantastisch en ik ben meteen in het boek gedoken. Wauw, wat is het weer heerlijk. Ik vind de tas heel erg tof en het spiegeltje heel gaaf. Maar de boekenlegger, wauw. Die is zooo mooi! Ik heb hem meteen om mijn tweede boek gehangen.

Nog even een overzichtje van wat er in de box zat. En wat er op het kaartje stond!

Had jij deze special ook? Of de Nederlandse?

En even een huishoudelijke mededeling; na vandaag neem ik weer even een weekje blogvrij. In die week hoop ik lekker te kunnen lezen, vooruit te werken en weer heel veel inspiratie op te doen. Vorige keer kreeg ik namelijk superveel inspiratie van dat weekje vrij. Waarom nu opeens? Ik merkte opeens dat ik in een dipje begon te raken en dat mijn voorraadje blogposts afnam; weinig boeken gelezen, veel herlezen en weinig inspirerende ander type blogposts. Dus, tot volgende week!

Tags: ,

Divider

7 responses to “Celebrate Books Unboxing; Sarah J Maas special

  1. Do

    Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nog niets van deze serie heb gelezen, maar na alle enthousiaste berichten denk ik toch dat ik maar eens moet beginnen. Geniet van je weekje vrij! <3

  2. Daisy

    Ik vond het echt een leuke box! Gaaf ook dat jij de tas hebt gemaakt 😀 Ga ik zeker gebruiken, heel gaaf. Ik ben de boekenlegger ook meteen gaan gebruiken in mijn ACOWAR boek.. 🙂

  3. Ik werd blij toen ik de tote zag en herkende meteen de tekening van je boekversiering, maar de mooiste goodie was toch wel het leeslint. Ik heb trouwens dezelfde potloden in de box.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.