Boekenkast Tour maart 2016 – deel 3

Geplaatst op 6 april 2016 door Emmy in Vlog / 7 Comments

Vorig jaar verhuisden wij eindelijk naar een groot en fijn huis in Den Bosch. Sindsdien heb ik vijf billy boekenkasten, die staan vol met boeken. Omdat het alweer een tijdje geleden is dat ik heb laten zien hoe mijn kasten er uit zien, leek het me een goed plan om weer eens een boekenkast tour te doen. Eerder konden jullie al het eerste deel en tweede deel zien, vandaag deel ik mijn derde kast!

Kijk je mee?

 

 

Tags: , ,

Divider

7 responses to “Boekenkast Tour maart 2016 – deel 3

  1. Isabelle

    Haha zo herkenbaar die plank met Engelse boeken omdat dat een lager stuk is, heb ik in mijn boekenkast ook. Dat zijn de enige boeken die er precies in passen.
    En ik heb gelijk weer een paar boeken aan m’n tbr toegevoegd 🙂

  2. Die van Amanda Stevens lijkt me ook heel leuk! Heb 1 van die 3 in huis, geloof met die paarse cover. Moet de andere twee ook nog scoren. Die Heksen &… boeken, van welke auteur zijn ze? kan het niet zo snel zien? 🙂 En dat stof probleem herken ik hahaha. Keek net naast me (kasten staan naast t pc meubel) en dacht ook; ojee het is echt tijd om te stoffen hahaha.

  3. Ik blijf echt hopen dat ze de boeken van Kim Harrison opnieuw gaan uitbrengen (én dan meteen ook verder vertalen) nu Urban populairder wordt. Die ruimte boven onze boekenkasten is momenteel nog leeg – dat is mijn back-up plan tegen dat ik geen ruimte meer heb en ook geen boeken waar ik afscheid van wil/kan nemen. 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.