Boekenhoekjes!

Geplaatst op 7 juli 2017 door Emmy in Boeken / 23 Comments

Ik ben dol op mijn boekenkasten. Ik heb vijf verhoogde billy boekenkasten van IKEA in de woonkamer staan (en nog een klein kastje met een deel van mijn TBR) en die zitten al behoorlijk vol (het gevolg is dat ik eens in de zoveel tijd kritisch kijk naar wat ik heb en wil houden). Na een foto op instagram waar ik een van mijn themahoekjes in mijn kasten deelde, besloot ik om mijn andere boekenhoekjes ook eens vast te leggen op de gevoelige plaat. En te delen natuurlijk.

Het is een halve boekenkasttour geworden, maar dat vinden jullie vast niet erg. (Gisteren deed ik een boekenkasttour live op instagram en dat vond ik fantastisch).

Hoe maak je nu gemakkelijk een tof hoekje bij je favoriete boeken? Simpel, verzamel goodies! Denk aan funko’s, boekenleggers, prints, kaarsen, of speciale goodies uit bijvoorbeeld de Celebrate Books boxen. Veel van mijn meest favoriete goodies (ik schrijf er binnenkort wat over) komen uit boekenboxen. Maar laten we eerst naar de hoekjes gaan kijken.

Een hele Sarah J Maas plank! Eerst deelde SJM hem met Leigh Bardugo, maar alles wat zo weggestopt. Nu heb ik nog wat ruimte en genoeg plek om mooie dingen te laten zien. Ik heb kaarsen, prints, een button, een spiegeltje, stickers, boekenleggers, een tasje en verder allemaal HP funko’s in de kast staan. Wist je trouwens dat deel 2 beschilderd is?  Dit is een van mijn favoriete boekenhoekjes.

Een klein subtiel hunger games en divergent hoekje. Een pin, een mok en kaarsen. Je ziet ook een stukje van mijn boekenleggerketting. Ik hoop hem ooit vol te krijgen.. Ik heb al een hele wishlist!

De Selectie! Met boekenleggers, een kroontje en een kaars.

Ik combineer fandoms graag haha. Ik heb ook bijna een hele Cassandra Clare plank. Naast de angelblade (Supernatural), heb ik twee gave boekenleggers, een ring en een vriendschapsketting.

Mijn Leigh Bardugohoekje wordt overspoeld met supernatural. Vooral veel funko’s, tijdelijke tattoo’s en een pin. Van List & Leugens heb ik  toffe boekenleggers met quotes.

Je zag het op de vorige foto al een beetje; The Lunar Chronicles deelt een plank met Bardugo. Ik heb de boeken in zowel het Nederlands als het Engels , maar ook veel andere toffe dingen. Zoals de zeep, de lunarpin, wat prints, boekenleggers en een button. YAY!

Maar Harry Potter verdiend natuurlijk MEER dan een plank. Naast de boeken (ik heb ze in paperback en engels compleet, in hardcover bijna). Ik heb kleurboeken, de speciale editie, de geillustreerde edities, sieraden, toverdranken, kaarsen, buttons, boekenleggers, een pin, een telefoonhoekjes en nog veel meer leuke dingen staan. Heerlijk.

Mijn ongelezen boekenplank hoek. Geen commentaar.

Darren Shan <3

En als je je nu afvraagt; waar staat Percy Jackson dan, Emmy? Die staan bij Rob in de kast.

IK VIND LUCY ZO CUTE!

Meer urban, meer beter.

Charmed bovenop. En je ziet mijn bruidsboeket. Maar ook hoe lelijk mijn kasten een andere kleur hebben.

 

Dit hoekje hebben we nog op het toilet staan. Want wij plassen in stijl.

Doneerboekenhoek.

Groetjes van Queenie.

Heb jij ook boekenhoekjes in je kast?

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

23 responses to “Boekenhoekjes!

  • Haha mooi he? Toen ik haar net had en in de kamer had staan, schrok ik me steeds helemaal kapot. ‘ER STAAT IEMAND IN DE KAMER!’. Vandaar dat ze een wat subtieler hoekje heeft gekregen.

 1. Gaia

  Wat een leuke blogpost! Erg leuk om jouw boekenhoekjes te zien. Je hebt veel spullen van Harry Potter! Ik heb eigenlijk vooral gewoon boeken, en niet veel andere spullen van boekenseries. Maar dat is oké. Leuk om je boekenhoekjes te zien, het ziet er allemaal erg leuk uit :).

 2. Wat ontzettend leuk hoe je al die goodies bij de bijpassende boeken hebt neergezet! Dat geeft echt iets extra’s mee aan hoe je boekenkast is ingericht. Echt een boekenkast om jaloers op te worden hihi!

 3. Haha, boekenhoekjes wilde ik al een tijdje delen. Je ziet ze natuurlijk wel al in de Shelfies, maar ze verdienen gewoon een eigen post. Ik ben het trouwens helemaal eens met die ‘Meer Urban, meer beter’ – quote eens. Wat staat je Castiel bookmark leuk bij de bijhorende funko.

 4. Femke

  Ik heb ook een paar boekenhoekjes in mijn boekenkasten! Ik heb een boekenhoekje bij mijn Sarah J. Maas boeken, eentje bij mijn Leigh Bardugo boeken, bij mijn Lunar Chronicles boeken en Ransom Riggs boeken. Daarnaast heb ik door mijn hele kasten boekenleggers, funko pops e.d. staan 😀

 5. Debbie

  Ohh ik hou ook zo van die hoekjes! Ik heb er nog niet zo veel, alleen van de selectie en met cinder ben ik bezig! Vind het er altijd zo leuk uitzien 😊

 6. Joella van den Broek

  Wat een heerlijke boeken hoekjes.
  Volgens mij kun je er al uren naar kijken.
  Heerlijk om zo omringd te zijn door je boeken.

 7. Chantal Schepers

  Ik ben echt jaloers op jou boekenkasten 😍. De enige boekenhoekjes die ik heb zijn een Sarah j Maas plank een Cassandra Clare plank en natuurlijk een Harry Potter plank.

 8. Heerlijk jouw boekenkastEN. Ik ga morgen met Esmee mijn boeken uitpluizen. Misschien ook maar eens wat goodies erbij zetten. Ik heb er genoeg!
  Jammer dat ik de tour gemist heb. Kan ik die nog ergens terug kijken?

 9. Mooie collectie, ik hou het bij gewoon boeken in de boekenkast. Ik probeer de hoeveelheid prullaria serieus te beperken, ik ben er ook niet zo mee bezig. Lezen is al intensief genoeg :).

Geef een reactie