Boekenfestijn Eindhoven haul + andere dingetjes

Geplaatst op 7 mei 2015 door Emmy in Haul / 23 Comments

Ik ben net bij het Boekenfestijn Eindhoven geweest met een aantal super lieve blogvriendinnetjes. In een filmpje laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien!

Tags:

Divider

23 responses to “Boekenfestijn Eindhoven haul + andere dingetjes

 1. Ahhh die OUAT graphic novel! Ik hoop dat ze die in Utrecht ook nog hebben… Hoewel dat natuurlijk nog een tijdje duurt… Oh well, ik zie ’t vanzelf wel! 😀

 2. Ooo wat een mooi lijstje! Die serie staat hier ook al zoo lang op mn TBR lijstje! Beetje jammer dat ik voorlopig niet meer naar een boekenfestijn in de buurt kan 🙁

 3. Oeh, Vampire Academy die lijkt mij ook erg gaaf! Wie weet toch maar een reisje ga maken… Gelukkig heb ik nog een treinkaart liggen.

  Ja, dit haar staat je echt goed! Heel fris! 😀

 4. Leuk!
  De OUAT graphic novel! Ik hoop dat die er in Utrecht ook nog ligt. The aet of Frozen lijkt me ook gaaf.
  Het stukje over een leerling die je niet herkende + je actie xD daar moest ik om lachen, want ik zou precies hetzelfde doen *schaam*

  Je korte kapsel staat er leuk! ^.^

 5. Heey
  Super veel succes met boeken inpakken. Ik moest dat een paar maanden geleden doen omdat ik tijdelijk in het buitenland woon. Ik vond het echt heel lastig, niet te veel maar ook niet te weinig in een doos 😛 Ow en waarschijnlijk heb je best wat dozen nodig 😛
  Ow, en nu ben ik wel stiekem een beetje jaloers dat ik niet naar het boekenfestijn kon want die graphic novel van OUT ziet er gaaf uit(VA heb ik al, absoluut erg leuk). En ook Frozen ziet er super uit.

 6. Jammer dat ik je niet heb gezien vandaag, maar mooie haul! Die graphic novels zien er cool uit! Die van Frozen heb ik niet eens gezien, zal m’n zus vast jammer vinden. Ik hoop dat je die van Brave een keer vindt, wat een gave film was dat. En Vampire Academy heb ik ook gekocht, maar dan met de filmcover, dus ben benieuwd!

 7. Je nieuwe kapsel staat echt super en nu weet ik meteen ook vanwaar die OuaT graphic novel komt. Eigenlijk zou ik met elk van je Boekenfestijn-aanwinsten gelukkig zijn en dat telt evengoed voor je nieuwe pyama.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.