Deze boeken verschijnen in mei

Geplaatst op 30 april 2016 door Emmy in Boeken / 15 Comments

Elke maand maak ik een zo compleet mogelijk overzicht van te verschijnen Young Adult en Fantasy boeken in Nederland. Hierbij maak ik een lijst van Nederlandse en Engelse te verschijnen titels. Als je op het omslag klikt, kom je uit bij bol.com. Bij elke bestelling krijg ik een kleine commissie die ik gebruik om de website draaiende te houden. maar veel leuker is het natuurlijk om het boek in de boekhandel te kopen.

Ook in mei verschijnen er aantal bijzondere boeken. Zo verschijnt eindelijk het vijfde deel van de Selectie en komt er een nieuwe urban fantasy op de markt. Ook kunnen we genieten van de heruitgaven van Soulmates, Hoe ik nu leef en Godin bij vergissing!

Nederlands

RivalenRiders 1 - RidersSoulmates - Het verhaal van SkySoulmates - Het verhaal van PhoenixSoulmates - Het verhaal van CrystalMij niet gezienHoe ik nu leefNimonaDe Grens-serie 1 - Op de grensSelection 5 - De kroonMeidoorn en Grim 1 - DromerspoelPartholon Trilogie 1 - Godin bij vergissingWild cards 2 - Game Over

Engels

The CrownA Court of Mist and FuryThe Trials of Apollo 01. The Hidden OracleThe Last StarSoldierRavenspurTraitor AngelsThe Square Root of Summer100 Days of CakeAsk Me How I Got HereThe ProgenyThe Neverland WarsRoses and RotThe Loneliness of Distant BeingsWandering Wild

Naar welk boek kijk jij het meest uit?

Bewaren

Tags:

Divider

15 responses to “Deze boeken verschijnen in mei

  • Er zijn verschillende edities van Soldier, geloof ik. Overigens heeft CofMoF verschillende releasedates. Zo is de Engelse vervroegd, maar de Amerikaanse nog niet uit, geloof ik.

 1. The Crown uiteraard <3
  En Riders is ook echt gaaf, althans, de eerste 100 bladzijdes die ik tot nu toe heb gelezen, haha.
  En naar Op de Grens ben ik ook heel nieuwsgierig.
  En deze maand verschijnen toch ook de jubileumedities van de Edelsteentrilogie? Of heb ik dat verkeerd onthouden?

 2. Isabelle

  Yes!! The Crown en ACOMAF, heb in allebei ontzettend veel zin 😀 verder mag ik van mezelf echt even geen boeken meer kopen haha

 3. Puur op basis van de kaft zeg ik dat Rosé & rot me het meeste aanspreekt, maar ook Hoe ik nu leef. Opzich kijk ik op dit moment niet specifiek uit naar 1 boek. Heb er nog zoveel te lezen.

 4. Vera Pellos

  Wat een gave boeken komen deze maand uit!!! Van de Nederlandse boeken spreken mij Rivalen, Riders en Op de Grens aan. Van de Engelse boeken A Court of Mist and Fury, The Trials of Apollo, The Last Star, Soldier en The Neverland Wars.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.