Boeken om te lezen met Halloween

Geplaatst op 25 oktober 2022 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Ik hou van Halloween. Niet perse dat ik vol in de horror duik, maar ik hou van de symboliek, de sfeer, de magie. Ik lees tijdens de donkere tijd van het jaar ook liever fantasyboeken dan wat anders. Ik lees graag over heksen… En daarom wil ik een paar leestips met jullie delen!

The Witch’s heart vind ik een aanrader omdat het over de Noorse mythologie gaat, maar dan vanuit een minder bekend oogpunt. De hoofdpersoon is een heks en het laat je kennismaken met Noorse magie, terwijl je ook nog eens een mooi verhaal leest.

Daarnaast raad ik ook Her majesty’s royal coven aan. Het is een soort The craft maar dan met vrouwen van mijn leeftijd in de hoofdrol. Ik vind het super vermakelijk en ben het boek met nog veel plezier aan het lezen.

Vervolgens heb ik pas An incarnation of shadow and lights gekregen. Ik ben nog niet begonnen, maar het klinkt echt wel als een magisch boek passend bij dit jaargetijden!

Ook Perfectly prefentable deaths is een perfect boek voor nu. Heerlijk duister met een onderliggende spanning.

Wil je meer een witchy romance? Dan is The Ex Hex of Payback’s a witch iets voor jou! (Mocht je toffe aanraders hebben, let me know!) Of misschien

Voor de leesclub herlees ik na bijna 10 jaar Hex. Deze horror van Nederlandse bodem is niet ieders kopje thee, maar ik raad je wel aan het te proberen. Ik ben zelf erg benieuwd hoe ik het boek ditmaal ga ervaren!

En tot slot mag je Daar heb ik een drankje voor! natuurlijk ook niet missen. Het is een magisch en avontuurlijk verhaal en ik ben er zelf supertrots op.

Heb jij nog toffe Halloween leestips? Laat ze dan alsjeblieft achter in een reactie!

Tags:

Divider

One response to “Boeken om te lezen met Halloween

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.