Boeken die ik wil gaan lezen tijdens de feestdagen

Geplaatst op 22 december 2021 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Ik had de kerstvakantie lekker volgepland met dingen in huis, afspraken buitenshuis en andere zaken… En toen kwam er weer een ellendige lockdown. Enorm balen, natuurlijk, maar het is niet anders. Dan maar in huis opruimen, veel schrijven (en herschrijven) en natuurlijk lezen. Want tijd voor mezelf heb ik écht even nodig. Daarom heb ik twee stapels boeken gemaakt die ik wil gaan lezen rondom de feestdagen. Boek van mezelf en ook een aantal boeken die ik meenam van school!

De bronzen stad stond sowieso op mijn TBR voor deze maand. Een lekkere fantasy lijkt me ideaal voor deze koude en donkere dagen. Bloed kreeg ik pas binnen. Even een of twee dagen in een andere wereld duiken: nu kan het. Clanlands: even in gedachten naar Schotland! O ik hoop toch zo dat we daar heen kunnen in 2022. De dichtbundel Great goddesses past heel goed bij het zelfreflecterende karakter van de yuletijd, waarvan ik denk dat ik hem prachtig ga vinden! Tot slot The Toll. Ik heb deel twee pas herlezen en nu zit het verhaal nog vers in mijn hoofd. Ik wil echt eens wat ongelezen series van mijn TBR afmaken. Doel voor 2022!

Ik was hem bijna vergeten, terwijl ik Dicken’s kerstverhaal juist voor kerst had gewaard! Zijn die Blossom Books wereldklassiekers niet prachtig?

Tot slot mijn stapel van de mediatheek! Toen Brons binnenkwam, wilde ik hem meteen meenemen. Het is een jeugdboek, maar volgens mij echt prachtig! Ook Het alles stond meteen op mijn wenslijst. Ik heb een eerder boek van Dave Eggers gelezen en dat vond ik echt een boek om over na te denken. Dit boek beloofd echt hetzelfde en past ook heel erg bij de huidige technologische ontwikkelingen. Unwritable van Lotte kwam ook binnen. Moest mee! Ik heb Typewriter ooit proefgelezen, maar het eindresultaat nooit gelezen. Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe versie! Het is hier helemaal (niet) perfect. Tja, ook deze wilde ik perse meenemen. Ik heb echt geluk dat we wat nieuwe boeken binnenkregen bij de mediatheek. Volgens mij gaat dit echt genieten worden. En tot slot een non-fictieboek: Wie zette mijn naaktfoto’s online. Dat kan me vast helpen als toekomstig mediacoach!

Natuurlijk hoef ik echt niet alles uit te lezen. Dat zou wat zijn zeg! Maar het zou wel heel tof zijn als ik in de vakantie een deel van deze stapel kan lezen. En als er een ander boek tussendoor komt: prima!

Welk boek hoop jij te gaan lezen tijdens de feestdagen?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.