Blogs in de spots 2017

Geplaatst op 2 februari 2017 door Emmy in Blogspiratie / 11 Comments

Vorig jaar zette ik in een impulsieve bui blogs in de spots op. Het doel was hierbij niet om een lijst te maken van de beste boekenblogs, maar juist om elkaar de gelegenheid te geven om waarderingen te uiten. Mede door ‘de lijst’ van Hebban (als ik deze post schrijf, staat de lijst nog niet online), besloot ik al snel dat ik iets anders wilde. En toen ik op de fiets naar de Bruna zat, wist ik het opeens. Waarom richten we ons dit jaar dan niet vooral op de complimenten?

blog in de spots

Complimenten geven; het is ontzettend tof, maar wordt niet zo vaak gedaan. Dit jaar wil ik iedereen de gelegenheid geven om (anoniem) een compliment voor een blogger achter te laten middels onderstaand formulier. Ik zal alle complimenten verzamelen en eind deze maand een overzichtje maken met de mooiste. Ook krijgt elke blogger die complimenten heeft ontvangen, uiteraard zijn of haar complimenten toegestuurd. Want ik vind dat elke blogger het verdiend om te horen dat ze goed werk leveren. Ik wil dan ook elke lezer en elke blogger bedanken voor de tijd die ze nemen om het formulier in te vullen.

Mocht je nu denken; ja, dat wil ik best doen, maar ik vind heel veel blogs tof! Geen nood; je mag het formulier zo vaak invullen als je zelf wilt. Beperk het wel tot ÊÊn blog per ingevuld formulier. Dit zodat ik zo veel mogelijk overzicht kan houden.

Invullen kan tot het einde van de maand en ik zou het echt heel tof vinden wanneer je de moeite wilt nemen om een blog een compliment te geven, zodat ik heel veel bloggers in de spot kan zetten.

Omdat ik een Young Adult boekenblog heb, wil ik jullie vragen je voornamelijk te richten op andere blogs die (voornamelijk) over Young Adult boeken schrijven. Alvast bedankt!

Tags:

Divider

11 responses to “Blogs in de spots 2017

  1. Inge

    Het leuke hieraan is dat hij een tijdje open staat, ideaal! Dan kan ik mooi nadenken en steeds weer nog eens iets achterlaten. Word ik blij van 🙂 Thanks Emmy!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.