Bloggen en illustreren #9

Geplaatst op 24 juli 2016 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 4 Comments

Naast Melisa‘s blog, Princess of Reading, is er nog een blog die ik afgelopen tijd van mijn illustraties heb voorzien. Hierbij ging het vooral om het aanpassen van het bestaande logo. Ik heb het dan natuurlijk over Mini Cinderellis; een onderdeel van Ellis haar blog over kinderboeken. Niet alleen vind ik het heel tof dat Ellis ook over kinderboeken gaat schrijven, ik vind het ook heel leuk dat ik haar logo mocht aanpassen.

Mini Cinderellis

minicinderellis

De bedoeling was dat ik illustraties zou toevoegen aan het bestaande logo. Ik besloot simpele maar herkenbare figuren te maken, passend bij de thema’s die veelal in kinderboeken voorkomen: Piraten, indianen, eenhoorns, raketten. Het moest veelzijdig worden, maar niet te veel. Ik besloot daarom enkel in grijstinten te werken. En dat is leuk uitgepakt, al zeg ik het zelf!

Ik vind het zo leuk om voor allerlei verschillende bloggers te werken en steeds iets te produceren wat bij hen past, maar ook herkenbaar is als mijn werk. Ik zie het als een toffe uitdaging om mee aan de slag te gaan.

Wil jij ook een nieuwe look voor je blog? Stuur me een berichtje!

Bewaren

Tags: ,

Divider

4 responses to “Bloggen en illustreren #9

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.