Bloggen en illustreren #7

Geplaatst op 5 november 2015 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 13 Comments

Nog geen paar uur nadat ik de zesde editie van de Bloggen en illustreren categorie op mijn blog geplaatst had, ontving ik een mailtje van Mira. Zij vroeg mij wat de mogelijkheden waren voor een header op haar blog. Mira blogs over eten en beauty, dus dat was even heel wat anders dan de boekenblogs die ik tot op heden heb vormgegeven. Toch kwamen we er heel goed uit; binnen 24 uur stond er een nieuwe header online!

miralay

Het is een vrij minimalistische maar toch persoonlijke header geworden. Ik wilde realistisch blijven, maar er toch een ambachtelijke touch aan geven met mijn eigen handschrift. Doel bereikt!

Daarnaast staat er op haar blog een heel lief tekstje over onze samenwerking:

 

mira2

Ga snel op Mira’s blog kijken om te zien wat ze allemaal schrijft. En wil je ook een header of vormgeving voor je blog? Neem dan contact met me op!

Tags:

Divider

13 responses to “Bloggen en illustreren #7

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.