Bloggen en illustreren #6

Geplaatst op 27 oktober 2015 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 25 Comments

Naast docent tekenen en handvaardigheid en blogger ben ik ook freelance illustrator. En nu ik mijn diploma’s heb gehaald en en aantal uur in het onderwijs werk, hoop ik de rest van de week weer lekker te kunnen tekenen. Onlangs vroeg Annabel of ik een header voor haar wilde ontwerpen.. en zie hier.. alweer de 6e blog die ik heb mogen voorzien van mijn werk. Zo trots!

Schermafbeelding 2015-10-26 om 11.24.03

De blog van Annabel, het leven van een boekenworm, heeft best een lastig thema om echt iets bij te maken, maar ik vind het toch goed gelukt (al zeg ik het zelf). Naast de boekenworm, waarvan Annabel zelf aangaf hem te willen, wilde ik er een beetje een sprookjestintje aan geven, met natuurlijk een kleine hint naar Supernatural!

Annabel, ik hoop dat je er blij mee bent! Ik vond het erg leuk om hem te maken. Annabel’s blog is overigens zeker het bezoeken waard!

Wil jij ook een header? Neem dan contact met me op, dan leg ik uit wat de mogelijkheden zijn!

Tags: ,

Divider

25 responses to “Bloggen en illustreren #6

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.