Awesomebooks haul

Geplaatst op 13 juni 2015 door Emmy in Haul / 6 Comments

Ik wilde eerst een unboxing doen, maar ik kreeg de pakjes verspreid over een paar dagen. Op donderdag kon ik het eerste pakket ophalen bij de Albert Heijn en het angstzweet brak me uit: de verpakking was zwaar beschadigd! Gelukkig was de inhoud nog best netjes… Laten we het zo zeggen: ik heb wel eens boeken gehad die in slechtere conditie waren! Toen ik dacht dat het niet erger kan, ontving ik opeens een ‘we hebben u gemist’ van een andere bezorgdienst. Of ik even een afspraak wilde maken om het pakketje op te komen halen in freaking Eindhoven. En toen ging letterlijk alles mis. Na 7 keer mailen en uiteindelijk een boos facebookbericht kreeg ik contact en maakte ik een afspraak. Het depot zat vlakbij de Ikea dus ik combineerde de afspraak. Als een gek fietste ik naar huis van stage om op tijd de auto in te kunnen springen. En toen waren ze opeens veel eerder dicht. Ik ontplofte haast. Ik had toch een afspraak gemaakt? Trillend van woede ging ik naar de Ikea, waar ik driftig berichten stuurde naar dat bedrijf (welke me verzekerde dat er nu drie man aan het werk moest zijn). Uiteindelijk zou het ’s avonds bij me thuis worden bezorgd. Ik moest nog weg, dus gaf aan dat het desnoods gewoon bij de buren afgeleverd moest worden. Gelukkig kwam ik ’s avonds thuis en lag de helft in de brievenbus en de andere helft stond netjes voor de deur. Lang verhaal kort: eindelijk heb ik mijn complete awesomebooks bestelling binnen.. En nu ga ik laten zien welke boeken ik heb besteld.

awesomebooks

Zes awesome Young Adult boeken die al heel lang op mijn wishlist stonden. Een aantal heb ik ook gekozen vanwege YALC, een aantal gewoon omdat ik ze zo graag wilde hebben. Tja… door mijn blog en het volgen van vele anderen wordt mijn wishlist immers langer en langer.

Waarschijnlijk kom ik er pas echt in mijn vakantie aan toe deze boeken te gaan lezen; welke moet ik dan volgens jullie als eerste oppakken?

 

Tags: ,

Divider

6 responses to “Awesomebooks haul

  1. Ik heb de laatste tijd ook steeds dat mijn bestellingen van Awesomebooks in zwaar beschadigde / opengescheurde verpakkingen aankomen.. Maar de boeken zien er meestal wel goed uit!

    Ik heb geen van de boeken die je hebt besteld gelezen, maar ik ben erg benieuwd naar Noughts & Crosses (al staat die al bijna een jaar ongelezen in mijn kast ^^)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.