Aura’s zien deel I

Geplaatst op 14 juni 2011 door Emmy in Spiritueel / 1 Comment

Toen ik voor het eerst echt dingen over spiritualiteit begon te lezen op internet en in boekjes, las ik vaak over ‘hoe leer je een aura’ zien. Dat vond ik altijd heel erg gek, want ik zag het als iets wat je kon of niet kon. Heel vreemd vond ik het dan ook dat jongeren op internet verklaarde dat ze met die oefeningen hele kleurenwolken bij mensen gingen zien en schreven daarbij een lijstje wat elke kleur betekende. Dat kon ik nou niet geloven, want voor iedereen staat elke kleur toch ergens anders voor?!
Een paar maanden terug hoorde ik dat je wel degelijk aura’s kan leren zien maar ik merkte al snel dat het niet volgens de boekjes ging. Ik had eigenlijk pas één keer met mijn eigen ogen een wolk om iemand heen gezien en die was kleurloos. Als ik iets bij iemand wilde zien was het achter de ogen, en dus het weten en in gedachten zien welke kleuren er om iemand heen hangen. Maar ook dat deed ik zelden, want ik kijk eigenlijk altijd naar de binnenkant, de ziel. Meer daarover in een andere blog.
Toch is er laatste weken wat veranderd. Om mensen heen begint er steeds vaker een gekleurde wolk te vormen, anders dan de kleur van binnen. Maar het zijn geen wolken bestaande uit vele kleuraspecten, maar meestal maar een enkele of soms twee kleuren. Waar ik ook kijk, de kleuren worden steeds helderder. Is dit nou het aura? Ik weet het niet. Ik heb ook een boekje over aura’s met daarin weer zo’n cursus aura’s leren zien. Maar bij oefening 1 faal ik al. Is het vanzelf gegaan of zie ik geen aura’s? Ik weet het niet. Misschien heb ik mezelf weer op een of andere manier aangeleerd het op een andere manier aan te pakken.. En wellicht is het gewoon een deel van mijn ‘vakkenpakket’ wat gewoon nog niet naar buiten was gekomen. Wij mensen groeien immers steeds en ontwikkelen ons elke dag. Hoe meer je de spiritualiteit in je leven laat komen, hoe normaler dingen lijken te worden. Terwijl ze eigenlijk heel bijzonder zijn.
Voor mij is het een cadeautje waar ik dankbaar op ben. Ik ben dankbaar voor de dingen die ik kan en ben trots als ik mensen daarmee (verder) kan helpen. Ik ben dankbaar voor de dingen die ik leer en dankbaar voor de dingen die ik ontvang.
Ik dank hen die in mij vertrouwen en hen die mij dingen leren.
Volgende keer zal ik of iets typen over het bekijken van de ziel, of doorgaan op het aura. Ik wil er stiekem ook tekeningetjes bij maken, maar ik heb geen scanner. Godendank dat ik bijna jarig ben. Kan ik daarvoor sparen. Ook Litha komt weer dichterbij en dat wil ik lekker gaan vieren. Hopelijk is mijn wierook dan droog! En morgen is er een speciale maan. Genoeg om over te schrijven dus. Laat ik niks beloven en niks plannen, want wat komt, dat komt!

Tags: , , , , , ,

Divider

One response to “Aura’s zien deel I

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.