Amsterdam Book Haul

Geplaatst op 9 maart 2014 door Emmy in Boeken / 18 Comments

Lilian kreeg het voor elkaar, ik ging met haar mee naar Amsterdam. Beiden was het ons gelukt geen boeken te kopen in februari, dus ergens moest dit gevierd worden. Dus om 11 uur kwamen we samen bij een niet-meer-bestaand Starbucks/HEMA.

Alsof ik bij de Wegisweg ben geweest! Mijn aankopen werden mooi ingepakt in bruin papier! Nieuwsgierig wat er in zit? Kijk/lees dan verder!

Eerste stop: Waterstones. Ik zag wel een boek liggen dat ik wilde, maar ik zocht eigenlijk anderen, dus ik besloot te wachten totdat we naar de American Book Store zouden gaan.. je weet immers maar nooit… Gelukkig waren ze wel zo lief om mijn twee stempelkaarten samen te voegen tot een. Lilian wist wel al wat boeken te vinden, dus het was toch nog een geslaagd bezoek. Alsof een boekenwinkel bezoeken een straf is.. pff

Ik moet zeggen dat de ABC een beetje tegen viel. In mijn herinnering hadden ze altijd honderdduizend boeken die ik wilde hebben.. maar dit keer. Meh. Ik kocht dan ook een boek: Requiem, van Lauren Oliver, omdat ik deze toch wel graag wilde lezen. En studentenkorting. Omdat het zo tegenviel, wilde ik toch dat andere boek van Waterstones hebben (HOEZO ERG) en zodoende. Dat was Boundless, deel 3 van de Unearthly trilogie. Ik ben ZO benieuwd hoe het afloopt! Jammer alleen dat hij niet matched met mijn andere covers, al vind ik deze wel veel mooier.

Toen waren we klaar en het was pas 1 uur. Dat was natuurlijk veel te vroeg dus gooide ik een vraag op twitter: welke boekwinkels zijn er nog meer? Geen reactie, helaas, dus zijn we maar gaan googlen. Ik vond er een die redelijk in de buurt was en we gingen op zoek, daarbij nog extra boekenwinkels tegenkomend. Eerst een kinderboekenwinkel, de boekhandel bij de NRC (waar ik over een trapje struikelde) en toen een tweedehands boekhandel, waar ik wist te slagen! Het bottenseizoen en De Schaduw van de Nacht (YES YES YES) voor een goede prijs.

Al met al dus goed geslaagd voor een fijn budget en alleen maar boeken weten te kopen die op mijn wishlist stonden. YAY!

 

Tags: ,

Divider

18 responses to “Amsterdam Book Haul

 1. Gave boeken heb je gekocht!
  Ik heb Delirium Amoris gelezen, was er niet zo’n fan van, maar heb wel besloten om de andere delen te lezen.
  Ik heb Het Bottenseizoen gelezen, en dat boek was echt heel goed! Zul je zeker van genieten!
  Veel leesplezier,
  Groetjes Daan.

  • Het bottenseizoen heb ik al gelezen, maar ik wilde hem nog heel graag zelf in mijn bezit hebben!
   Ik vond Delirium erg leuk, maar deel 2 best tegenvallen.. Ik ben toch wel erg benieuwd hoe dit vervolg zal zijn. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.