Al 6 maanden bij ons

Geplaatst op 25 augustus 2020 door Emmy in Lily / 8 Comments

Lieve Lily,

Het lijkt nog wel gisteren dat ik je voor het eerst in mijn armen kon sluiten. De tijd gaat zo snel en dat maakt me een beetje sentimenteel. Het is waar wat ze zeggen: het gaat snel en het leven voelt alsof het nooit zonder jou is geweest.

In die zes maanden ben jij al ontzettend gegroeid. Je bent al meer dan 65 cm lang en weeg al meer dan 7,5 kilogram. En dat terwijl je bij de geboorte 3,5 kg was!

Je bent een lachebekje: het liefst naar iedereen! We hebben dan niet heel veel kraambezoek voor jou mogen ontvangen, de mensen die je wel hebben kunnen zien, vinden je een plaatje. Je bent met mama naar het werk geweest en hebt ook al een keertje bij oma gelogeerd. Volgens mij vonden papa en mama dat spannender dan jij!

Je drinkt nu drie flesjes en eet groente en fruit. Je krijgt binnenkort meer, want daar ben je al echt aan toe. Ik ben zo benieuwd of je al die nieuwe smaakjes ook lekker gaat vinden!

We moeten nog wel naar de fysio, maar je doet het hartstikke goed! Je rolt al lekker om en als ik je omhoog hou, zet je je beentjes op mijn buik. Heel leuk vind je dat staan! Het liefst zou je de hele dag zitten en alles in de gaten houden. Gelukkig heeft mama je kinderwagen al omgebouwd.

Tijgeren zal vast ook niet lang meer duren, want je oefent al heel wat.

Je bent dol op Baby Shark, knuffelt het liefst met Bun Bun en Mermaid en wordt het liefst getroost bij mama op de borst. Dat heb je bewezen toen we voor het eerst naar mama en baby yoga gingen. Spannend vond je dat! Nu flirt je met alle andere baby’s en lach je mama uit als ze in de knoop zit.

Ook hebben we tijdens de hitte – die jij niet zo erg vond – heerlijk samen gezwommen. Eerst wat traantjes, maar daarna hadden we dikke pret! Ik beloof je dat we later nog veel meer zullen gaan zwemmen.

Deze week ga je weer terug naar de opvang. Daar zullen ze vast ook vinden dat je enorm bent gegroeid! Mama moet dan weer werken. Spannend maar ook wel weer fijn, want sinds jouw komst heeft mama nog niet normaal kunnen werken. De vijf weken dat de school open was, zat ze op de gang!

Lieve Lily, het is waar wat ze zeggen: het gaat zo ontzettend hard! Maar ik geniet elke minuut van je. Van je nieuwsgierige blauwe ogen en fijne rossige haartjes, je lekkere spekbeentjes tot je heerlijke babygeur: ik kan geen genoeg van je krijgen. Mama houdt van jou <3 Op naar de volgende mijlpaal!

Heel veel kusjes,

Mama

Tags:

Divider

8 responses to “Al 6 maanden bij ons

  1. Petronella

    Ik ben maar de overgrootmoeder, maar van elke foto die ik van Lily krijg geniet ik met opa,wat een voorrecht, om dit mee te mogen beleven, heel veel liefs.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.