Aanstaande vrijdag: Duizend stukjes van jou

Geplaatst op 24 februari 2016 door Emmy in Leesbeesten Leesclub / 7 Comments

Leesbeesten Leesclub

Het is een drukke periode en natuurlijk zou ik het balen vinden als ik vrijdag of alleen zit, of dat ik achteraf van mensen hoor; ahw, was dat vrijdag!? Daarom vandaag een reminder over de leesclub van aankomende vrijdag (26 februari).

Om 19.00 uur sta ik weer voor jullie klaar met een aantal pittige vragen over het boek duizend stukjes van jou. We gaan er een fantastische en vooral gezellige avond van maken, dus kom vooral langs als je in te buurt bent. De boekhandel ligt dicht bij het station en uiterlijk 21.00 uur sta je weer buiten. Ook als je het boek (niet helemaal) hebt gelezen, ben je van harte welkom. Maar dan moet je natuurlijk wel een beetje tegen spoilers kunnen.

Het boek is te koop voor €15 euro en ik vind het echt een aanrader. Dus mocht je zin en tijd hebben: BE THERE!

 

Duizend stukjes van jou (Firebird #1) – Claudia GrayMarguerite groeit op met twee briljante wetenschappers als ouders. Ze hebben een apparaatje uitgevonden waarmee je door verschillende dimensies kunt reizen en in steeds een andere versie van je eigen leven terechtkomt. Wanneer haar vader wordt vermoord vanwege deze uitvinding, zit ze samen met een van diens studenten de vermoedelijke dader op de hielen en komt terecht in een futuristisch Londen, aan het hof van de Russische tsaar en in een vreselijke wereldwijde overstroming.

 

 

 

Ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je ook komt. Ben je er bij? Meld je aan via het facebook event. Tot vrijdag!

Tags: ,

Divider

7 responses to “Aanstaande vrijdag: Duizend stukjes van jou

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.