Raaf

Geplaatst op 8 februari 2012 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 0 Comments

Zie hier mijn raaf, gemaakt met een droge naald ets. Ik ben er heel blij mee en vind de druk ook erg mooi geworden. Mooier dan ik had verwacht!

Ik maakte deze raaf omdat ik met de minor grafiek mocht kiezen uit diverse opdrachten. Een daarvan en daarbij ook degene die ik heb gekozen is het maken van posters en t-shirts voor een zelfgekozen poppodium of festival voor 3 bands die daar zouden kunnen optreden. Als groot Castlefest fan kon ik niet anders dan daarvoor kiezen! Wat is er nou toffer om daarvoor dingen te maken, ook al is het maar een schoolopdracht?

Als bands koos ik Faun, Scrum en Valravn, omdat ik die allen heel tof vind en ze toch allemaal van elkaar verschillen, terwijl ze wel in de sfeer van Castlefest passen. De raaf is dan ook een schets voor het Valravn ontwerp. Ik kan niet wachten tot alle ontwerpen klaar zijn en ik er posters en t-shirts van maken kan. Het is veel werk, maar grafiek is echt heel tof om te doen. Arbeidsintensief en smerig, maar het is het allemaal zoooo waard.
Dus ik kruip zo weer in mijn etspen en gutsenset om verder te werken. šŸ™‚ En ik heb nog wat stagebrieven te schrijven, denk ik, want ik zoek nog steeds begeleiders. Maar het goede nieuws is wel dat we met een groepje een atelier hebben. Yay! Ik heb er nu echt heel veel zin in.

Fijne dag nog allemaal.

Bewaren

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.