48 vragen – TAG

Geplaatst op 7 mei 2014 door Emmy in TAG / 5 Comments

Op Nine Sisters kwam ik een tag tegen die bestaat uit 48 random vragen en dat leek me zo leuk om in te vullen dat ik hem heb overgenomen. Ik heb heel lang zitten twijfelen of het een filmpje of tekst moet worden, maar ik heb uiteindelijk gekozen voor een filmpje. Kijk je mee?

Het spijt me dat de kwaliteit van het filmpje wat minder is… Blijkbaar vind mijn laptop het toch echt niet leuk om filmpjes te editen.. Maar wat wil je, na meer dan 6 jaar trouwe dienst? Volgende keer leen ik wel weer een andere laptop. Ik hoop in ieder geval dat jullie het een leuke tag vinden, dus vul hem vooral in!

 

Tags: ,

Divider

5 responses to “48 vragen – TAG

  1. Hahaha Ik wou ook altijd patholoog anatoom worden! Keek jij toevallig ook silence witness??? LOl daar kwam mijn obsessie voor dit vak, ben het alleen nooit geworden. Leuk filmje! Welk blogger event heb je het over?

    Groetjes irene

    • Nee het waren eerdere tv programma’s als baantjes geloof ik. Haha. Is immers al weer heeeel wat jaren terug. Volgens mij bedoel ik het blogevent van 14 juni van Meulenhoff. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.