Deze young adults komen uit in september

Geplaatst op 31 augustus 2017 door Emmy in Boeken / 12 Comments

Hoewel het najaar over het algemeen een behoorlijk rustige tijd is op het gebied van te verschijnen young adult, heb ik voor de maand september toch weer een aantal boeken weten te vinden die uit zullen komen. Zoals altijd: klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

#Laatste VlogDe 100 4 - De 100. RebelDuizend hoog - Duizelingwekkende hoogteThe Lunar Chronicles 7 - IKOBevroren nacht

Ik kijk enorm uit naar Iko! Dit is het enige boek wat ik nog niet heb gelezen van de serie. Rebel en Duizelingwekkende hoogte spreken me minder aan.. Het zijn niet mijn series. Bevroren nacht wil ik wel lezen, maar ik las deel 1 en 2 in het Engels dus dilemma.

ventura saga - Ventura-saga II: De gloed van gedoofde sterrenHet modeprojectGebroken soepSpellcaster 1 - ZwartspreukOktober is de koudste maand

Ik ben zoooo benieuwd naar Zwartspreuk! Dit boek staat al jaren op mijn TBR!

Mijn mooiste herinnering eindigt hierSpellslinger 1 - SpellslingerOp zoek naar Violet ParkLivestreamVenice Beach 3 - Verraden

SPELLSLINGER!!!! Ik heb het nodig! Violet Park is trouwens maar 5 euro. En een nieuwe van Buddy! Ik ben benieuwd of Livestream weer net zo tof is! De cover valt me wel tegen.

Firelight 3 - Kracht van de onyxDe komst van de koning 3Firelight 1: Ziel van vuurFirelight 2 - Achter de nevelBox: Sneeuw als as ; IJs als vuur ; Bevroren nacht

Firelight verschijnt in een nieuw jasje! Een heel mooi jasje.

Tearling 3 - Het lot van de Tearling

Het lot van de Tearlinggggg yessss!

Engels

Tower of DawnAn Enchantment of RavensMoxieDaughter Of The Burning CityA Poison Dark and Drowning (Kingdom on Fire, Book Two)

Tower of Dawn. Hell yes.

AutoboyographyStalking Jack the RipperThe Language of ThornsOne Dark ThroneGenuine Fraud

Ik heb Language of thorns gepreorderd. Natuurlijk.

Girls Made of Snow and GlassLockwood & Co., Book Five the Empty GraveJane, UnlimitedInvictusFireblood

Ik kan nu al niet meer wachten tot deel 5 van Lockwood ook in het Nederlands verschijnt.

The Dreadful Tale of Prosper ReddingMoonriseLair of Dreams

Van Moonrise heb ik al een ARC. Die ga ik dan maar snel eens lezen.

Er komen stiekem toch meer boeken uit dan ik in eerste instantie dacht. Er zitten volgens mij ook echt wel pareltjes tussen. En waarschijnlijk ben ik er ook weer een tal vergeten. Maar volgens mij is onze TBR nu al weer ontzettend gegroeid, dus wellicht is het maar beter zo.

Zelf kijk ik het meeste uit naar… De nieuwe Sarah J Maas natuurlijk… En Language of Thorns en Iko! Allebei heb ik al besteld. Ook Spellslinger en Zwartspreuk lijken me helemaal mijn ding.

Naar welk boek kijken jullie het meeste uit?

Tags:

Divider

12 responses to “Deze young adults komen uit in september

  1. Femke

    Dat is nog een mooie lijst! Ik kan niet wachten tot Duizelingwekkende Hoogte, Iko, Vogelvrij en Language of Thorns uitkomen πŸ™‚ (al zal ik bij de laatste waarschijnlijk wachten tot de vertaling komt)

  2. Ik heb het boek Violet Park maar dan in een veeeel mooiere hardcover haha, van toen hij bij Moon uitgegeven was. Kende het verhaal toen niet. Is op zich een heel lief boek maar wel een beetje kort eigenlijk!

  3. chantal

    ik kijk enorm uit naar dazzling heights #2! eerste deel was zo veel beter dan ik in eerste instantie had verwacht. Iko heb ik al gelezen (in het engels als Wires and Nerve bekend), zooooo leuk. Het verbaasd me Emmy dat je als mede lunar chronicles fan hem niet eerder al las πŸ™‚

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.