YALC & Londen haul

Geplaatst op 5 augustus 2017 door Emmy in Haul / 13 Comments

Eind juli ging ik op vakantie. Net als de afgelopen jaren zou ik weer naar Londen gaan om voor de vierde maal YALC onveilig te gaan maken. YALC (Young Adult Literature Con) is een onderdeel van de London film and comic con en staat garant voor drie dagen vol boeken. Dit jaar was de vierde editie (ik ben tot nu toe dus altijd geweest!) en wij zouden twee dagen gaan; vrijdag en zaterdag.

En ik kwam thuis met bergen en bergen boeken. Er waren dit jaar enorm veel winacties en arcs om weg te geven en omdat het op vrijdag altijd rustiger is, wist ik er enorm veel te scoren. WAAAH. ZO VEEL TOFFE BOEKEN!  Ik laat jullie graag zien wat ik in mijn weekje Londen mee naar huis nam.

Ik kocht de volgende boeken op YALC

Op YALC zelf kocht ik 9 boeken. Voorgaande jaren was dit meer, maar dit keer zaten er minder boeken in de actie waarvan ik dacht; moet hebbbennnnnn. Ik kocht de volgende boeken: (klik op het omslag om er meer over te lezen).

Lord of ShadowsThe Official Mortal Instruments Colouring BookOur Dark DuetViciousNow I Rise

Deze vijf boeken stonden hoog op mijn wishlist. Lord of Shadows is precies dezelfde uitgave als ik heb van Lady Midnight en was ook nog eens een mooie prijs. Het kleurboek en Now I Rise kocht ik allebei voor 5 pond per stuk. De boeken van Schwab kocht ik bij de Waterstones stand.

Who Runs the World?Song of the CurrentSpellbook of the Lost and FoundThe Fallen Kingdom

Who runs the world? kocht ik om twee redenen. Allereerst is mijn collega er heel enthousiast over, ten tweede zou de auteur komen. Song of the current kocht ik samen met de anderen in een actie. Ik heb de arc, maar die zou ik na het lezen doorgeven aan Thyrze en ik denk dat ik het boek daar te tof voor ga vinden. Nu kan ik de ARC al doorgeven. The Fallen Kingdom kocht ik voor 17 pond, maar is het waard.

Ik kreeg of won de volgende boeken

Ik kreeg en won echt schandalig veel boeken deze editie. Ik vertel graag hoe en wat en laat ze natuurlijk ook eventjes zien! Let wel op; veel van deze boeken zijn nog niet verschenen. Sommigen verschijnen zelfs pas in 2018. Ik zal mijn recensies ook inplannen rond verschijningsdatum.

The ArsonistThe City of BrassThe Truth and Lies of Ella BlackBeasts Made of NightMoonrise

De meeste van deze boeken kreeg ik voor het inschrijven van de nieuwsbrief. Alleen The City of Brass kon ik zelf pakken bij een tafel. Later stonden er mega rijen. GELUK! Moonrise ziet er nu al prachtig uit!

The FandomThere's Someone Inside Your HouseOdd & TrueOtherworld

Otherworlds! Everless! AaAAAAAAh. Otherworld kreeg ik via Eline (HELD!) en Everless via een winactie. De rest heb ik allemaal gekregen.

En er waren ook nog wat boeken die ik niet zo snel op bol kon vinden: De waterstones exclusive van We were liars kreeg ik van Melisa, die hem weer in een goodiebag kreeg. Ook wist ik de arc van Before I let go te scoren, evenals Blackbird en The Exact opposite of okay. Bij veel arcs had ik mazzel of was het echt rennen en dringen geblazen. Maar wat ben ik er blij mee!

Buiten YALC om kocht en kreeg ik deze toffe dingen

Traitor's BladeThe Throne of Glass Coloring BookRoyal TourIllustrated History of Notable Shadowhunters and Denizens of

Van Melisa kreeg ik nog voor mijn verjaardag het kleurboek van Throne of Glass. Bij de Harry Potter tour kocht ik een prefect pin en een banier van Slytherin. Tijdens het shoppen kocht ik twee Harry Potter mysterieminis (ik kreeg Hermelien en Schurfie) en ik kocht nog twee boeken: Royal Tour en An illustrated history of notable Shadowhunters & denizens of Downworld. Traitor’s blade had Melisa al eerder voor mij gekocht.

OH EN IK GING OP DE FOTO MET CROWLEY.

Al met al ben ik ontzettend blij met mijn aanwinsten. Ik heb zo veel zin om al deze boeken te gaan lezen!

Welk boek zou jij meteen willen lezen?

 

Tags:

Divider

13 responses to “YALC & Londen haul

  1. Femke

    Wauw, ziet er gaaf uit! YALC is denk ik alleen niet echt iets voor mij aangezien ik bijna geen Engels lees. Wel tof dat je zoveel boeken/arcs gratis krijgt 😁

  2. Meestal zit ik na het lezen van de blogpost steeds het volgende denken … ‘Damn, zoveel boeken. Hoe heeft ze die naar huis gekregen zonder zich een breuk te heffen?’. DIt jaar … “Crowley!!!!!!!!!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.