Wrap-up november

Geplaatst op 30 november 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

November was voor mij een erg intense maand. Ik had wat evenementen, ging een weekendje weg, had het méga druk op werk en ik maakte het nieuws bekend dat ik ga stoppen met Letters & Lights. Hoewel ik daar 100% achter sta, was ik wel enorm emotioneel dat weekend.

Oh, en ik zag de nieuwe Hunger Games film: EPIC.

Maar ik las natuurlijk ook weer een aantal boeken, dus laten we daar eens naar gaan kijken…

Gelezen in november

 • Fourth wing – Rebecca Yarros (reread)
 • Reader, come home – Maryanne Wolf
 • Iron Flame – Rebecca Yarros
 • Dolende geesten – Hilda Spruit
 • Beschermheer – Linda Wormhoudt
 • Beyond the wand – Tom Felton
 • Niemand – Neil Gaiman
 • Nevelvrouw – Linda Wormhoudt

Ik ben ook nog bezig in een aantal boeken, namelijk: Bookshops & Bonedust, De zweetvoetenman, ACOWAR (reread als luisterboek), Seidr, Tell me, Every which way but dead en De sprookjes van Grimm. Heeeeeel veel boeken tegelijk, maar dat doe ik vaker.

Het zijn er minder dan vorige maand. Ik moet zeggen dat ik – mede door drukte en andere zaken – niet altijd evenveel zin heb om te lezen, laat staan dat ik me echt op een boek kan focussen. Daarnaast heb ik afgelopen maand weer wat illustratiewerk in de avond gedaan, gegamed, lego gebouwd of gewoon gedachteloos serie gekeken. En dat is allemaal prima…

Nieuwe boeken

Ik heb de afgelopen maand weer een aantal boeken mogen toevoegen aan mijn collectie. Er zijn ook nog wat boeken onderweg, want So Many Pages had te veel mooie Black Friday deals.

Ik kocht:

 • Bookshop & bonedust
 • Fourth wing special edition (ik bestelde ook de bijpassende Iron Flame, maar die is er nog steeds niet….)
 • Beschermingsmagie
 • Koffie- en theemagie
 • Rooknachten kaartenset

Ik kreeg:

 • De verloren Wendy
 • Check & Mate
 • Murtagh

In december hoop ik nog een aantal specifieke boeken te lezen. Het is geen keiharde TBR, maar ik heb wel door mijn TBR bestand gebladerd en er wat boeken uitgepakt die ik graag nog zou willen lezen. Mijn reading challenge heb ik al lang gehaald en hoeft hoeft allemaal niet, dus ik ga kijken waar het schip strandt.

Ook december wordt een drukke maand en ik ben eerlijk als ik zeg dat ik uitkijk naar een paar vrije dagen.

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.