Wat raad jij mij aan?

Geplaatst op 24 augustus 2014 door Emmy in Boeken / 23 Comments

Als jullie me al wat langer volgen, weten jullie vast wel dat ik maandelijks een ontzettende stapel boeken weet te verslinden. Ik lees veel en snel.. En heb uiteraard ook nog een stapel boeken klaarliggen om gelezen te worden. Toch leek het me een keertje leuk om jullie eens te betrekken bij het vinden van nieuwe juweeltjes.. Want met het boekenfestijn op komst… Ja, jullie snappen we vast wel. Daarbij zou ik het ook niet erg vinden als jullie aangeven van welk boek jullie graag een recensie zouden zien.. Wie weet motiveert me dat ook nog eens een boek eerder te gaan lezen.

Get to the point, Emmy. Ja. Ok. Ik wil dus graag van jullie weten welk boek jullie bij ontzettend aanraden omdat het zo mega awesome/indrukwekkend/aangrijpend en/of schokkend is. Ik geef jullie graag het woord!

Tags:

Divider

23 responses to “Wat raad jij mij aan?

 1. Nicole

  Dochter van de Maan van Reina Crispijn.

  Het is een roman. En ik kon het boek haast niet wegleggen tijdens het lezen.
  Het is een Nederlands boek.

 2. De boeken van Floortje Zwigtman (een Nederlandse auteur) zijn heel goed. Vooral de Groene Bloem trilogie bestaande uit Schijnbewegingen, Tegenspel en Spiegeljongen (en Kersenbloed als proloog) vind ik heel goed. In oktober komt een nieuw boek uit genaamd Vlam, waar ik zelf ook heel benieuwd naar ben. πŸ™‚

 3. Een vwrborgen raadsel. Van will lavender. In het begin was het even inkomen maar echt heel spannend en met een plottwist die je zeker niet ziet aankomen

 4. Hmmm, ik denk dat wij sowieso al voor een groot deel dezelde boeken lezen. Het zal waarschijnlijk moeilijk worden om er een te vinden dat je nog niet gelezen hebt. Dus enkele pogingen: De vrouw van de tijdreiziger – Audrey Niffenegger, Het uur van de heks – Natasha Mostert, de Katherine ‘Kitty’ Katt-reeks van Gini Koch, Silver Dragons-serie van Katie MacAlister, Drakenkoninging van An Janssens, de thrillers van PJ Tracey en de Eve Dallas-thrillers van J.D.RObb, De verborgen geschiedenis van DOnna Tartt,…

  Sommige ontdekte ik vrij recent, andere net een hele tijd terug.

 5. Nancy

  Goh, jij leest nog meer dan mij, dus volgens mij heb je alle boeken die ik leuk vind ook al gelezen.
  Ik heb eventjes wat opzoekwerk gedaan en ik zie dat ‘Gesplitst’ (of unwind) van Neal Shusterman nog op je to-read lijst staat. Die heeft wel veel indruk op mij gemaakt.
  En de Nightwalkers-reeks van Jacquelyn Frank vind ik ook fantastisch door de combinatie van demonen, vampieren, lycantropen en druΓ―den.
  De Kitty Kat-reeks van Gini Koch doet je dan weer schaterlachen met het sterke vrouwelijk hoofdpersonage, haar familie en een alienras vol knappe mannen in Armani-pakken πŸ˜€

 6. De Wicca serie van Cate Tiernan! Daar heb ik in mijn tienerjaren ZO van genoten en eigenlijk nog steeds. De naam van de serie doet veel mensen afschrikken, maar het gaat om meer dan alleen wicca, sommige wiccans van de serie zijn ook Γ©cht heksen! Het zijn dunne boekjes die je binnen no time uit hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.