#Vraaghetdeboekblogger: recenseren en andere manieren om een boek te promoten

Geplaatst op 8 maart 2016 door Emmy in Blogspiratie / 10 Comments

De derde #vraaghetdeboekblogger was weer een groot succes (binnen 9 minuten trending topic en mijn tweet impressie lag boven de 22000). Veel bloggers deden mee met deze actie, waarbij er voor het eerst een thema was, en tegen het einde had ik het gevoel alsof ik een marathon had gelopen. Het thema was recensies en andere manieren om een boek in de spotlights te zetten en dat motiveerde veel mensen om mee te doen. Het was meteen een georganiseerde chaos (ik heb altijd meerdere vensters open) en ik moest constant schakelen tussen alle tweets. En dat terwijl ik vooral vragen stel! Ik bereid me altijd goed voor door een lijst met vragen op te stellen, zodat ik de deelnemers echt wat voor kan leggen. In de hoop dat het mensen aan het denken zet, maar anderen ook kan inspireren. Ook zitten er weer vragen tussen die meer op feedback zijn gericht. Ik zal hieronder mijn vragen en de antwoorden die daarop kwamen delen. Mocht je een toelichting op een vraag willen hebben, laat dan vooral een reactie achter.

vraag24 vraag23Β  vraag21

vraag22 vraag20 vraag19 vraag18 vraag17 vraag16 vraag15 vraag14 vraag13 vraag12 vraag11 vraag10 vraag9 vraag8 vraag7 vraag6 vraag5 vraag4 vraag2 vraag3 vraag1

We kunnen weer ontzettend veel kennis uit deze #vraaghetdeboekblogger halen. Heel erg bedankt voor het meedoen, dus!

Nu maar hopen dat de grote media ons een keertje oppakt. Het is zo’n groot succes! Daar wil ik best wel over praten in de krant/een tijdschrift/tv-programma of radioprogramma. Of een andere blog, natuurlijk!

Ik zie jullie weer op zondag 3 april om 20.00 uur!

Hebben jullie nog een tip of top voor mijn blog?

Tags:

Divider

10 responses to “#Vraaghetdeboekblogger: recenseren en andere manieren om een boek te promoten

  1. Zou best tof zijn ja als de grote media ons een keertje op zou pakken ;D Leuk zo’n overzichtje trouwens! Het was erg gezellig – en druk :’D

  2. Het was prachtig <3
    En wat super leuk om zo nog eens heeeeel veel reacties terug te lezen. Door de overvloed aan reacties heb ik de helft ook echt gemist merk ik zo, haha.

  3. Sanne

    Als ik dit zo terug lees heb ik echt spijt dat ik niet heb meegedaan! Moet echt de volgende keer meedoen, en super leuk van al die reacties die je hebt gekregen!

  4. Dankjewel lieve Emmy. Ik keek er een beetje tegenop om alle vragen en antwoorden op te speuren via Twitter. Deze week is het nogal druk waardoor ik amper aan lezen toekom en dankzij deze blogpost kan ik binnenkort in alle rust jouw vragen en de reacties daarop lezen.

  5. Ja, het was echt leuk, gezellig en leerzaam! Waarschijnlijk doe ik volgende keer weer mee. Het zou inderdaad super leuk zijn als de grote media het zou oppikken, maar zou het dan niet echt uit zijn voegen barsten? Je hebt nu al het gevoel een marathon gelopen te hebben. πŸ™‚

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.