Verwacht in april

Geplaatst op 3 april 2015 door Emmy in Boeken / 8 Comments

Ook deze maand heb ik weer een overzicht voor jullie van alle toffe boeken die gaan verschijnen in april. Het kan uiteraard zo zijn dat ik er een aantal vergeet… Maar dat komt omdat ik mezelf vooral focus op titels die ik interessant vind, of waarvan ik denk dat ze interessant voor jullie kunnen zijn!

Vergeet niet je addblocker uit te zetten, want anders kan je het overzicht niet zien!

Ik maak gebruik van het bol.com partner programma om de website deels te financieren.

 

Tags:

Divider

8 responses to “Verwacht in april

  1. Er zitten weer interessante boeken tussen. Ik heb de 5de golf, Onbreekbaar en Alice in zombieland nog niet gelezen, maar dat ga ik zeker doen nu de vervolgen eraan komen. Wij leugenaars heb ik hele goede dingen over gelezen dus die hou ik de komende tijd ook in mijn achterhoofd.

    Er zijn deze maand nog boeken die afgeprijsd zijn en die koop ik dus eerst. Waaronder Deep Blue waar ik nog steeds over twijfel(ik ben altijd bang dat series niet helemaal vertaald worden.)

  2. Het zullen stuk voor stuk prachtige boeken zijn, maar mij trekken ze niet zo, haha. Dit wordt een goede maand voor mijn portemonnee denk ik maar zo O:)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.