Verschijnt in September

Geplaatst op 1 september 2014 door Emmy in Boeken / 23 Comments

Oohhhh staan jullie ook zo te springen om de geweldige nieuwe boeken die deze maand gaan verschijnen? Anders ik wel! Ook deze maand heb ik weer een hele lijst voor jullie samengesteld, met daarin de boeken die ik in ieder geval erg interessant vind om in de gaten te houden! Klik op de afbeelding om het boek meteen te bestellen.

VerraadFree to fallWil je mijn geheim zijn?Dreiging en duisternisVallenDe dromendievenHet zwaard van het noordenHypeDe engelen van VenetiΓ«In opstandDe jongen uit het woudDark Romance / 3 onthulde geheimenWater en vuurCodenaam Coco. Vijftien jaar en bij het verzetFinaleDivergent 0.1 - Het verhaal van Four

 

Boy nobody. De opdracht

Middernacht 7: Alexandra

Ik moet zeggen dat ik hier ooit mee begonnen ben om voor mezelf helder te hebben wat er allemaal verschijnt (voornamelijk op YA vlak). Maar is er nog behoefte aan? Ik hoor het heel erg graag!

Tags: ,

Divider

23 responses to “Verschijnt in September

  1. Ik vind het erg leuk om alle boeken op een rijtje te zien (al ken ik er vaak al wel een hoop), en soms kom ik toch nog iets tegen waarvan ik denk: o dat wist ik helemaal niet :).

  2. Leuk overzicht Emmy! Ik kijk vooral uit naar Dreiging & Duisternis en de laatste vier (al heb ik Water & Vuur al wel gelezen, hihi).
    Verder kijk ik ook wel erg uit naar IJskoud, de nieuwe New Adult van J. Lynn ^^

  3. Ja hoor. Ik probeer het zelf ook een beetje bij te houden, maar ontdek er hier vaak nog die aan mijn aandacht zijn ontsnapt. πŸ˜‰ De postbode had vandaag ‘Finale’ voor me bij. Maar er staan er zeker nog andere tussen waar ik benieuwd naar ben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.