Verschijnt in november

Geplaatst op 1 november 2014 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Ook deze maand verschijnen er weer een groot aantal nieuwe boeken die echt het lezen of het bekijken waard zijn. Ik vind het altijd wel fijn om een lijstje samen te stellen en jullie schijnen deze ook wel erg prettig te vinden; dus ook deze maand weer een ‘verschijnt in’ post! Let wel op: dit zijn boeken die ik zelf interessant vind of mij boeiend voor jullie lijken!

Naar welk boek kijken jullie het meest uit?

Tags: , ,

Divider

6 responses to “Verschijnt in november

  1. Silber 2! 😀 En The One natuurlijk. 😀 Alleen niet zoveel geldjes op het moment. 🙁 Hoewel ik denk dat ik Silber voor mezelf ga kopen als ik al m’n tentamens gehaald heb.. Nog even doorbikkelen dus!

  2. Ik ben al heel lang benieuwd naar How To Love (volgens mij is de verschijningsdata van dit boek meerdere keren verschoven en de cover is volgens mij ook veranderd). Daarnaast wil ik ook Silber 2 en Het Vonnis al heb ik van beiden het voorafgaande deel nog niet gelezen… oeps?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.