Verschijnt in mei

Geplaatst op 2 mei 2015 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Een nieuwe maand en dus nieuwe kansen om onze spaarpot om te keren en wat toffe nieuwe boeken uit te zoeken. Net zoals voorheen heb ik ook deze maand weer een aantal boeken verzameld die interessant voor de lezers van dit blog zouden kunnen zijn. Kijk je mee?

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Tags:

Divider

4 responses to “Verschijnt in mei

  1. Half Wild! 😀 Ik wil Niets te verliezen trouwens ook graag lezen! Grappig dat ze nu pas dat boek vertalen. Hebben ze jaren geleden al ‘ns gedaan, maar dan als e-book. In 2012 heb ik dat boek dus maar in het Engels gekocht. Nog steeds niet gelezen, dus misschien verkoop ik ‘m wel en koop ik de Nederlandse versie. Want die andere 3 vertaalde boeken heb ik ook in het Nederlands.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.