Verschijnt in mei

Geplaatst op 29 april 2023 door Emmy in Boeken / 1 Comment

April was niet mijn beste blogmaand. Ik nam wat pauzes en daar ben ik helemaal oké mee. Jullie ook, hoop ik. Ik skip de wrap-up van deze maand ook even, want ik kan even niet de zin en energie vinden om hem te schrijven. Dat klinkt heel zwaar en gloomy, en deels is het ook even zo, maar het is ook omdat ik me op een aantal zaken aan het voorbereiden ben. En ik steek mijn energie even graag in die zaken.

ANYWAY. Ik heb wel een lijst gemaakt met YA en fantasyboeken die in mei zullen verschijnen. Klik op het omslag voor meer informatie en als je via mijn blog een boek aanschaft, krijg ik een klein percentage van de opbrengst. Kost jou niks!

Ik heb de film ondertussen gezien en die vond ik best aardig, al had ik dezelfde struggles als met de boeken. Maar er zijn veel mensen fan van de serie, dus dan zal je blij zijn om te lezen dat er een nieuw deel is verschenen!

Weer een boek waar ik naar uitkijk. Ik ben dol op deze serie van Julie Kagawa, al is dat deels ook vanwege de nostalgie.

Kijk, dit is tof! Dit is het nieuwe Percy Jackson-verse boek waar iedereen op wacht, geloof ik.

Het is geen ellelange lijst deze maand en vanaf volgende maand zal ik ook wat meer romance en romantacy op proberen te zoeken. Dit zijn namelijk genres waar ik meer en meer in ben gaan lezen. Het is kei tof dat er op dat vlak steeds meer verschijnt, al hoop ik dat er ook ruimte is in Nederland voor cozy fantasy, want daar hou ik enorm van.

En toch even over mijn wrap-up. De afgelopen maanden heb ik best veel nieuwe boeken aan mijn TBR toegevoegd, maar het lukt me ook wel goed om te lezen, dus langzaam maar zeker gaat het nummertje weer omlaag.

Op welk boek wacht jij vol smacht onder de brievenbus?

Tags:

Divider

One response to “Verschijnt in mei

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.