Verschijnt in juli

Geplaatst op 2 juli 2014 door Emmy in Boeken / 16 Comments

Ook deze maand heb ik het web weer afgespeurd naar de te verschijnen boeken in boekenland en daarbij heb ik vooral diegene uitgezocht die ik interessant vind of interessant zijn voor jullie. Vroeger was ik altijd van mening dat er in de zomer nooit leuke dingen verschenen, maar ik denk dat ik mijn mening bij het zien van deze lijst echt moet bijstellen! Kijk je mee? Klik op de cover om naar bol.com te gaan en het boek te bekijken.

De Brug der Getijden 1 - Water en Vuur - David HairWit als sneeuwGebrokenPapieren vriendinVitroDe onwillige moordenaarOmslagfoto

NB. Sommige boeken zullen al verschenen zijn als dit blog online komt, maar ik vind dat ze toch de aandacht verdienen om in dit lijstje te staan.

 

Tags: ,

Divider

16 responses to “Verschijnt in juli

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.