Verschijnt in juli

Geplaatst op 3 juli 2015 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Het is weer juli, dus heb ik voor jullie weer op een rijtje gezet welke boeken er zoal zullen verschijnen. Wederom heb ik zowel de Nederlandse als de Engelse boeken opgezocht die ik zelf interessant vind, of juist interessant zijn voor jullie.

Nederlands:

Engels:

Op welk boek kan jij niet wachten?

Tags: ,

Divider

4 responses to “Verschijnt in juli

  1. Ik zie hier niet direct boeken bijstaan die ik perse wil hebben en als ik er benieuwd naar ben heb ik het voorgaande deel nog niet gelezen. Ik wil namelijk nog altijd The Diviners van Libba Bray en Kiss of Deception lezen waarvan nu dus de vervolgdelen uitkomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.