Verschijnt in januari

Geplaatst op 2 januari 2016 door Emmy in Boeken / 12 Comments

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Tijd voor een nieuw jaar vol fantastische boeken. Ook dit jaar wil ik weer bij gaan houden welke boeken er gaan verschijnen, daarom vandaag wat er verschijnt in januari. Nog steeds doe ik dit via het bol.com partner programma, maar ditmaal eens zonder de (veelal door addblocker geblokkeerde) advertenties. Ditmaal met linkjes en afbeeldingen.

Mocht je nieuw zijn op Zon en Maan, dan leg ik graag nogmaals uit waarom ik gebruik maak van de blauwe meneer. Ondanks dat ik duizend fan ben van de boekhandel, kost het onderhouden van mijn blog geld; winacties (zoals de boeken adventskalender) organiseren en versturen en natuurlijk mijn host. Van de blauwe meneer krijg ik een percentage aan commissie. Daarom nu een lijst met alles wat verschijnt in januari wat interessant kan zijn voor jullie.

Genoeg gezegd; op naar de nieuwe boeken die in januari zullen verschijnen. De linkjes en plaatjes zijn aanklikbaar.

N E D E R L A N D S

Fallen 5 - SchuldThe Mortality Doctrine 2 - CyberbreinDuizend stukjes van jouHet laatste lichtDe vijfde golfDe dagboeken van Cassandra MortmainAls geen anderMagnus Chase en de goden van Asgard 1 - Het verdoemde zwaardKate Prospero-serie 2 - Blauwe maanIn de Schaduw van de Raaf 3 - De VuurkoninginDe Godenoorlogen 2 - De witte vlamDe Brug der Getijden 5 - De De Goddeloze OorlogHet vuur van de KeizerSplinters - Het Rad van FortuinCaesar
Nodig – Joelle Charbonneau

Het programma – Suzanne Young (paperback)

Bibliotheek der zielen – Ransom Riggs

E N G E L S

Ook in het Engels verschijnen er weer een aantal toffe boeken.

PassengerThe SirenTruthwitchHarry Potter Creatures Coloring BookTravelerThis Is Where It EndsLara Croft and the Blade of GwynneverMunchkinThe Love That Split the WorldBookishly Ever AfterTrace EvidenceThe Heir and the SpareAdventure TimeSword and Verse

 

 

 

Tags:

Divider

12 responses to “Verschijnt in januari

  1. Wilma klein willink

    ik kijk uit naar schuld van Lauren Kate en Het Laatste licht van Jen Minkman.
    maar denk dat het nieuwe boek van Rick Riordan ook weer super goed is zoals al zijn andere boeken

  2. Ik vind de titel Duizend stukjes van jou echt veel minder betoverend dan A Thousand Pieces of You. Ik ben het meest nieuwsgierig naar Passenger en Truthwitch denk ik!

  3. Daar zitten een aantal mooie titels tussen! Ik heb veel goede dingen gehoord over Truthwitch, maar ik kijk ook zeker uit naar Duizend stukjes en Schuld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.