Verschijnt in februari 2015

Geplaatst op 1 februari 2015 door Emmy in Boeken / 12 Comments

Januari is altijd zo’n maand waarin er niet heel veel nieuwe boeken uitkomen… Nou, februari maakt dat dubbel zo goed… Want wat komen er toch weer veel nieuwe toffe boeken uit! Ben ik even blij dat ik aardig veel boeken van mijn TBR plank heb kunnen weglezen!

Hieronder staan alle boeken waarvan ik het interessant vind dat ze uitkomen? Kan je ze niet zien, zet dan even je addblocker uit! En door via mijn blog dingen te bestellen, steun je winacties als de Boeken Adventskalender!

Welk boek moet jij perse hebben deze maand?

Tags:

Divider

12 responses to “Verschijnt in februari 2015

  1. Eline

    Deze maand komen Kalahari van Jessica Khoury en Salt & Stone van Victoria Scott en ik ben daar zo nog niet klaar voor je hebt geen idee :’)

    Het nieuwe Imagine Dragons album komt ook, als dat telt. Ik vind van wel xD

  2. Er zitten deze maand inderdaad hele toffe boeken tussen. De honden heb ik toevallig gisteren gekocht. Ik ga proberen komende maand zo min mogelijk boeken te kopen, want ik heb afgelopen maand wel heel veel boeken gekocht.

  3. Val en Verlossing sowieso!!! Die ga ik misschien zelfs nog wel even pre-orderen! En ik kijk ook wel uit naar Waterfall en misschien wil ik ook De epidemie nog lezen. Eerst trok die me namelijk enorm, maar daarna hoorde ik er wat mindere dingen over, wat me weer aan het twijfelen maakte xD

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.