Verschijnt in augustus

Geplaatst op 1 augustus 2015 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Het is weer augustus en dat betekent dat ik wederom een aantal nieuwe te verschijnen boeken voor jullie op een rijtje heb gezet. Zowel Engelse als Nederlandse. Helaas is augustus nogal een stille maand wat betreft verschijnende boeken.. maar aan de andere kant geeft dat iedereen een beetje de ruimte om wat plaats te maken in de kast, toch?

Nederlands

Tevens verschijnen er weer een hele boel boeken bij Zilverspoor/Zilverbron, zoals Bloed en Scherven van Kelly van der Laan. Deze boeken worden bij Castlefest gepresenteerd.

Engels

Naar welk boek kijk jij ontzettend uit?

Tags:

Divider

4 responses to “Verschijnt in augustus

  1. Ik ben nu bezig in My Life Next Door van Huntley Fitzpatrick en tot nu toe ben ik erg enthousiast, dus als die goed is zal ik The Boy Most Likely To ook wel willen lezen 🙂

  2. Voor mij is het goed dat deze maand een beetje rustig is wat betreft uitgave van boeken. Als het mee zit gaat mijn vader volgende week beginnen met mijn kamer opknappen dus dan moet vrijwel alles in dozen. Het is niet te geloven wat ik hoeveel zooi er in mijn kamer staat.

    Je bent trouwens nog een interessant boek in het lijstje vergeten namelijk Marionet van Aimée Carter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.