Unboxing Spook-a-swap

Geplaatst op 5 november 2019 door Emmy in Haul / 4 Comments

Kwante organiseert al een aantal jaren fantastische swaps, waar ik met heel veel plezier aan mee heb gedaan. Ik vind het fantastisch om een pakket voor iemand samen te mogen stellen en het uitpakken was ook altijd een feestje. Deze Spook-a-swap, de Halloween editie, voelde als extra bijzonder, omdat ik besloot dat het mijn voorlopig laatste swap zou worden.

Al snel werden de lootjes uitgedeeld en kon ik een pakket gaan samenstellen. Ik had iemand die ik kende en waarvan ik wist dat zij Samhain op de traditionele manier zou vieren. Ik stelde dus een pakket samen met spulletjes die met hekserij, wicca en magie te maken hadden en dat vond ik heerlijk om te doen. Ik hoopte dat ik een pakket zou terugkrijgen waar evenveel liefde in zou zitten!

Het duurde even voor ik mijn pakket kreeg. Hij werd namelijk afgeleverd bij een compleet ander pakketpunt dan normaal (in een heel ander dorp!). Gelukkig dacht PostNL met me mee, en boden ze het pakket opnieuw aan. Dit vond ik erg fijn.

Ik ontving een prachtig ingepakte doos met superleuk papier. Hij was best zwaar, dus je kunt je vast voorstellen hoe nieuwsgierig ik was naar de inhoud!

De doos zat goedgevuld en bovenop vond ik een heel leuk kaartje, volgeschreven door mijn swapmaatje Nicole.

Wat een berg cadeautjes vond ik in de doos! Waar moest ik in hemelsnaam beginnen?

Wauw, wat is het veel! Wel drie boeken en een aantal superleuke cadeautjes!

Allereerst deze prachtige dromenvanger! Heel bijzonder, want deze gele kleur komt terug in onze kinderkamer en past dus PERFECT! Dit persoonlijke en handgemaakte cadeautje voor onze kleine meid maakt me echt heel gelukkig.

Er zat ook een handgehaakte Thor in (love it!), een lief kaartje en een potlood met een mooie tekst, chocolade, een magneet met een quote van Albus Dumbledore, een knijpertje met Celaena’s hondje uit Throne of glass, een mooie boekenlegger en een blikje met daarin een kettinkje met barnsteen. Barnsteen is een bijzondere steen en is vooral nuttig voor kleine kindjes. Hier is zo goed over nagedacht!

Zo bijzonder! Het is daarnaast ook nog eens een prachtige steen!

En alsof ik nog niet genoeg verwend was, kreeg ik maar liefst 3 (!!!!) boeken. WAUW! Allereerst een Supernatural pocket, wat ik heerlijk leesvoer voor tussendoor vind (ik ga Sam en Dean missen als het laatste seizoen is afgelopen). Ook kreeg ik Daughter of the pirate king, welke me enorm aanspreekt en waar vele lovende recensies van zijn verschenen en tot slot The Near Witch. Dit boek is V.E. Schwab’s eerste boek en ik ben erg benieuwd!

Nicole, heel erg bedankt voor dit fantastische pakket. Hieronder mijn gezicht tijdens het uitpakken!

Tags:

Divider

4 responses to “Unboxing Spook-a-swap

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.