Toen Het Nog Bizarder Werd – Risa Green

Geplaatst op 8 december 2013 door Emmy in Boeken, Recensie / 2 Comments

Toen Het Nog Bizarder Werd – Risa GreenToen het nog bizarder werd Serie: THEBW #2
| mei 2013
Aantal pagina's: 303
ISBN: 9789020649536
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

Als Samantha de roze plastic bol van haar beste vriendin Erin krijgt, is ze superblij. Die bol kan acht wensen in vervulling laten gaan, en laat ze dat nou net nodig hebben. Een acteercarrière komt je namelijk niet zomaar aanwaaien.

Het enige probleem is dat ze aan Erin en Lindsay heeft beloofd de bol te gebruiken om het dramatische huwelijk van haar ouders te redden. Als ze wenst dat haar moeder de date van haar leven krijgt en stiekem ook nog even wenst dat zijzelf ontdekt zal worden door een producent uit Hollywood heeft ze er vertrouwen in dat alles goed komt. Maar als blijkt dat haar moeder op date gaat met een jeugdvlam – player eersteklas – in plaats van met haar vader en zijzelf gevraagd wordt door een studént van de toneelacademie in Hollywood, Florida, lijkt ze nog verder van huis te zijn dan eerst. En ze heeft nog maar een paar wensen over om alles op te lossen…

Het was een regenachtige middag toen ik stik chagrijnig besloot even naar de bieb te gaan om mijn kunstgeschiedenis boeken in te leveren. Ik sjokte half doorweekt (van die 50 meter) de bieb in, en spontaan verdwenen de wolken in mijn hoofd. Want ze hadden nieuwe boeken. YEAH. Kom maar bij Emmy. En een van die boeken was Toen het nog bizarder werd, eentje die ik al een tijdlang wilde lezen!

Dit tweede boek was weer even hilarisch als de eerste, maar verteld ook een goede levensles. Je volgt Samantha die in deel 1 nogal verwend lijkt en het typische rijkeluiskindje is, maar in dit deel kom je achter haal verhaal. De ontwikkeling die deze vriendin van Erin meemaakt is heel goed opgezet en heeft een duidelijke boodschap. En wat ik er het mooiste aan vind: je gaat ook van Samantha houden.

Ik ben heel erg benieuwd hoe dit zich verder zal gaan ontwikkelen en hoe Lindsay de bol zal gaan gebruiken. Dat beloofd weer een heel erg leuk boek te worden denk ik, want ik vind Lindsay’s zweverigheid wel leuk! Maar stiekem wil ik ook gewoon verder lezen hoe het met Samantha en Erin zal gaan. Het is net alsof het ook jou vriendinnen zijn geworden.. Vreemd is dat, hoe een boek zoiets kan veroorzaken.

Toen het nog bizarder werd is duidelijk geschreven voor een iets jongere lezer, maar dat neemt niet weg dat het echt een heel erg vermakelijk boek is waar ik zeker heb om moeten lachen. Ik zeg: meer meer meer!

four-stars

Tags: , , , , ,

Divider

2 responses to “Toen Het Nog Bizarder Werd – Risa Green

  1. Deel 1 heb ik ook in de kast staan en deel 2 moet ik ook maar eens een keer aan gaan schaffen 😀 Het zijn wel leuke boeken om even tussendoor te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.