Reading challenge update!

Geplaatst op 18 mei 2013 door Emmy in Boeken / 8 Comments

Aan het begin van het jaar besloot ik mijn readingchallenge teller op 50 te zetten. En vandaag, in de 5e maand van het jaar, heb ik die 50 al gehaald! Tijd dus om de boel op te schroeven… Maar daarnaast ook een logje met mijn favorieten:

Wat was het leukste boek wat je gelezen hebt?
Ik geef mezelf wel meteen een lastige vraag zeg…Ik denk dat ik zowel ‘Huiver’ van Maggie Stiefvater als ‘Inside Out’ van Maria V Snyder ontzettend leuk vond om te lezen. 

Welke nieuwe serie heb je ontdekt waar je super blij mee bent?
Dit zijn er ook wel een paar denk ik… Maar sommige daarvan ben ik al begonnen in 2012… Dus daarom kies in nu voor Unearthly! Ik kijk echt ontzettend uit naar het lezen van deel 3. En de Delirium serie komt ook wel erg hoog denk ik.

Het meest tegenvallende boek was? 
50 tinten grijs! Wat bezielde me?

Wat was het dikste boek wat je las?
Dat zal wel een van de Wetten van de Magie boeken zijn.. Die hebben meestal meer dan 700 pagina’s. Maar ook Outlander was een dik boek.

Iemand anders nog een leuke boekenvraag?

Ik ga mijn challenge nu updaten naar de 75, want ik ga er vanuit dat ik dat ook wel moet gaan halen. En nu? Op naar de bieb om wat nieuw leesvoer te halen. Het is echt heerlijk om te kunnen lezen als pauze tussen mijn drukke examenplanning in!

Tags:

Divider

8 responses to “Reading challenge update!

  1. Wat goed dat je er al bent! Ik begon met 50 en heb er al snel 60 van gemaakt, maar ik ben nu bezig in boek 29 en ik denk dat ik voor 75 ga! Dat moet te doen zijn, zeker als ik over een paar weken klaar ben met mijn scriptie!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.