Nieuwe young adults in februari

Geplaatst op 31 januari 2019 door Emmy in Boeken / 7 Comments

Hebben jullie al een goede leesstart gemaakt in januari? Ja? Mooi! In februari verschijnen er namelijk weer een aantal toffe young adults en ik heb ze weer op een rijtje gezet. Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

De drietand, de heks en de draak
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Het complete filmscenario

De Royals 5 - Gevaar

Ik kijk natuurlijk uit naar de Nederlandse vertaling van The crimes of Grindlewald. De Royals lees ik niet, en ik heb niet met draken, dus de andere boeken van deze lijst staan niet op mijn wishlist.

Mortal Engines 3 - Infernal Devices (filmeditie)
Dit is hoe het ging
De dysasters

Ik denk dat iedereen zich afvraagt of De dysasters wat is. Het gaat over superhelden, dus dat is tof, maar de dames Cast hebben niet altijd even veel kwaliteit… Ik ben wel heel benieuwd naar Dit is hoe het ging. Het boek klinkt heerlijk dramatisch en spannend!

Young & Awesome - Vlam
Young & Awesome - De jongen met twee namen
De Nachtuilen - De Nachtuilen 3 - Het hart van de tijger

Waaah, we kunnen eindelijk gaan genieten van het vervolg op Inkt, Vlam. Ik ben benieuwd!

H@ck - Het instituut
Twee kunnen een geheim bewaren
Grondvuur

Grondvuur is een bijzonder boek met een historisch tintje, omdat je drie generaties volgt. De andere twee boeken zijn vooral spannend. Volgens mij is februari best een thrillermaand!

Wat zou Martin doen?

Tot slot: Wat zou Martin doen? Volgens mij is dit een maatschappelijk belangrijk boek, dus lezen allemaal! De auteur komt ook nog eens naar Nederland met YALFest!

Engels

Er komen elke maand wel meer YA boeken uit dan ik hier benoem… De Engelse markt is natuurlijk een stuk groter dan de Nederlandse. Hopelijk heb ik wel degene gevonden waar jullie benieuwd naar zijn of die jullie juist verrassen!

Slayer
The Vanishing Stair
On the Come Up

On the come up van Angie Thomas is een boek waar velen op zitten te wachten omdat THUG zo goed was. Ook Slayer zal bij velen hoog op het lijstje staan.

Four Dead Queens
Bloodwitch
Fame, Fate, and the First Kiss

Doet de kaft van Four dead queens jullie ook niet aan een bepaalde andere serie denken?

The Birds, the Bees, and You and Me
The Valentines
Song Of The Dead

Een nieuwe Holly Smale! Dat moet vast heel erg leuk zijn!

Only a Breath Apart
War Storm
The Music of What Happens

Deze boeken spreken mij zelf wat minder aan, maar ik weet zeker dat anderen het fantastisch zullen vinden!

Let'S Talk About Love
Nexus
The Blood Spell

Oehhh… The blood spell spreekt mij enorm aan. Weer een toffe hertelling. Ik ben ook wel benieuwd hoe Nexus zal zijn.

Winter Glass
Enchant e

Winter glass ziet er echt sprookjesachtig mooi uit!

In mijn beleving ga ik een rustige maand tegemoet qua nieuwe releases. Dat vind ik prettig, want zo kan ik lekker verder met het weglezen van mijn TBR.

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Tags: ,

Divider

7 responses to “Nieuwe young adults in februari

  1. Zijn Slayer en The Vanishing Stair niet al lang uit? Die eerste heb ik namelijk al op Audible en die tweede heb ik ook al zien staan. Let’s talk about love, is dat een herdruk? Want die heb ik ook al een keer in mijn handen gehad. Qua Nederlands kijk ik eigenlijk alleen uit naar de Royals en de jongen met twee namen. Kan ik eindelijk even een paar sprintjes trekken denk ik. Oh ja, en wat zou Martin doen inderdaad ook nog.

    • Dat kan; in sommige gevallen verschuift de releasedate nog terwijl ik deze post al heb ingepland (ik werk enorm vooruit). Let’s talk about love kan best een heruitgave zijn, of het is de paperback release in de US. Overigens komt het heel soms al voor dat een boek net iets eerder online te verkrijgen is.

  2. Ik heb afgelopen weekend Shadow Queen gelezen en ben er smoor en smoorverliefd op geworden. Dus ik zag dat ik nog net op tijd was om blood spell voor te bestellen, gepersonaliseerd en gesigneerd en met pre-order swag! Ik heb er nu al helemaal zin in!

  3. Petra W

    Ik kijk uit naar Enchantée en Winter glass klinkt interessant, maar ik zie dat dat een sequel is. Eerst dan maar deel 1 opzoeken…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.