Nieuwe young adult en fantasyboeken in november

Geplaatst op 29 oktober 2022 door Emmy in Boeken / 3 Comments

Een nieuwe maand ligt in het verschiet, dus ik heb weer een aantal nieuw te verschijnen boeken bij elkaar gezocht. Dus pak je verlanglijst er maar bij, want er staat vast iets leuks voor je tussen! Klik op het omslag voor meer informatie of om het boek te bestellen.

MIJN NAAM STAAT OP DE KAFT! HA! Op 26 november is er een boekpresentatie. Kom je ook?

Wacht. Wat. Is er een netflix serie?

Veel he? Echt heel veel. Ik had ook even niet de puf om bij ieder boek wat te schrijven, maar ik wilde wel heel graag alles laten zien.

Tags: ,

Divider

3 responses to “Nieuwe young adult en fantasyboeken in november

  1. Hoi,

    Mag ik je een klein puntje van feedback meegeven? Zou je alsjeblieft alt teksten op de book covers willen plaatsen? Want zo zijn deze artikelen niet leesbaar voor mensen die de plaatjes niet kunnen zien. Ik hoor alleen maar het woord “klik” en daar houdt het dan ook echt mee op. Ik moet dan op ieder plaatje klikken om te weten waar het over gaat. Een alt tekst zou heel erg helpen. Dank je!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.