Nieuwe young adult boeken in maart

Geplaatst op 27 februari 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Het is alweer maart. Kan iemand even op de rem trappen? Het gaat zo mega snel allemaal! In maart komt alweer mijn tweede boek uit. WAAAAAAH. En er komen natuurlijk ook weer heel wat andere toffe boeken uit die ik graag aan jullie wil laten zien. Klik op het omslag om meer over het boek te lezen en om het eventueel te bestellen!

Je kunt bij mij een gesigneerd exemplaar van mijn tweede boek bestellen. <3 Ik hoop dat jullie er enorm van gaan genieten. Hij is duisterder, spannender en toch ook weer lekker nerdy.

Blood and Ash 2 -  Rijk van vlees en vuur

Ook hier heb ik mega veel zin in. Dit is namelijk een van de weinige series van Armentrout die ik écht leuk vind. Ik kijk dan ook uit naar dit tweede deel en de special edition wordt vast ook weer prachtig. Ik vind het zo tof dat we allemaal speciale edities krijgen die je gewoon in de winkel kunt kopen en die over het algemeen ook niet duurder zijn dan het normale boek.

De laatste uren 2 -  Ketting van ijzer - Luxe editie

Deze is dan wel wat duurder, maar het is dan ook een extra luxe editie en de normale editie kan je ook gewoon kopen als je geen extra geld wil neerleggen.

Heartstopper 4 -  Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig…

Woehoeeee. Ik hou zo van de boeken van Alice Oseman. Ik ben zo blij als ik ze zo allemaal in mijn kast heb staan!

Percy Jackson en de Olympiërs -  Percy Jackson en de Griekse goden

Ondanks dat Rick Riordan het goed en duidelijk uitlegt in zijn boeken, verschijnt er nu een boek waarin alles nog eventjes haarfijn wordt uitgelegd. Hoe zit dat met al die Griekse goden?

De Lumin Kronieken 1 -  De nieuwe Wendy

Peter Pan fans opgelet! Dit boek is perfect voor jou! Ik heb hem zelf al in huis voor een blogtour en ik zeg je: ik kan niet wachten hem te kunnen lezen.

Water

Ik vind deze kaft echt zo vet! Ik ben meteen nieuwsgierig naar het verhaal.

De Zeven Zonderlingen -  Duisternis

Er komt lekker veel fantasy uit deze maand!

Nachtvlucht

Een nieuw spannend jeugdboek!

Luna -  Luna, Het Volk van de Jaguar

Dit boek is volgens mij heel spannend, zit vol geheimen en speelt zich af in het amazonewoud.

Laat ons zien wie je bent
Tot uw dienst
Thuis draag ik bij me

Dit boek gaat over de vlucht vanuit Syrië en ik wil het nu al aandragen om iets mee te doen op school. Het klinkt heel indrukwekkend.

Gallant

Aaaaaah een nieuwe V.E. Schwab! En als het aan de Boekerij ligt, wordt het weer een prachtige editie. Ik kan niet wachten.

Terras Altas 2 -  Inktzwart

Ik moet bekennen dat ik nog nooit wat van Patty van Delft heb gelezen. Wel weet ik dat veel lezers echt mega enthousiast zijn. Dus wie weet moet ik me er toch eens aan wagen…

Een aantal van deze boeken staan zeker op mijn wensenlijstje. Meer ervan wil ik uiteindelijk echt een keer lezen: ik hoop dan ook dat ze in mijn mediatheek komen te liggen!

Welk boek staat er bovenaan jouw verlanglijst?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.