Nieuwe YA parels in juni

Geplaatst op 31 mei 2018 door Emmy in Boeken / 8 Comments

Met dit weer is het eigenlijk al meer zomer dan lente… en wat is er lekkerder dan genieten met een tof boek in de zon? (of in de schaduw). In juni verschijnen er weer een aantal toffe young adult en ik heb ze weer op een rijtje gezet. Waar kijk je het meest naar uit?

Klik op het omslag om meer te lezen…

Nederlands

De hemel in het ijsAls het donker je omhelstCtrl Alt DeleteVer van de boomventura saga - Ventura-saga: Elke dag dichter bij de sterren

De hemel in het ijs is het boek waar ik het meest naar uitkijk. Ik heb de Engelse al gelezen, maar ik wil hem heel erg graag opnieuw lezen. Ook Elke dag dichterbij de sterren spreek me wel interessant, het is een prequel.

MoordgeheimWit Konijn / Rode WolfHeerestraat en Rozenlaan

Van Melisa heb ik al heel wat gehoord over Wit konijn rode wolf. Ik ben heel benieuwd, hij lijkt me tof!

Volgens mij heb ik nog wat boeken gemist, zoals de nieuwe Iko van Marissa Meyer. Zijn er nog meer boeken die ik heb gemist?

In juni verschijnt er dan niet heel veel (in juli komen er weer heel wat boeken aan), maar het zijn volgens mij wel sterke boeken.

Engels

Harry Potter and the Chamber of Secrets - Gryffindor EditionHarry Potter and the Chamber of Secrets - Ravenclaw EditionHarry Potter and the Chamber of Secrets - Hufflepuff EditionHarry Potter and the Chamber of Secrets - Slytherin Edition

De nieuwe special edition hardcovers.. de paperbacks zijn er natuurlijk ook. Ik scoor natuurlijk weer de Slytherin edtie van Chamber of Secrets.

A Beautiful Mind, a Beautiful LifeReaper at the Gates Ash PrincessSmoke in the SunMy Plain Jane

Yay, Reaper at the gates!

The Weight of a Thousand FeathersWarcrossOpen Road SummerThe Unbinding of Mary Reade

Er komen volgens mij nog veel meer toffe YA boeken uit, maar de lijstjes waren een beetje onduidelijk en bol is tegenwoordig steeds later met de omslagen. Heb je nog wat toe te voegen? Laat dan vooral een reactie achter met de titel en auteur die we deze maand echt niet mogen missen!

Tags: , ,

Divider

8 responses to “Nieuwe YA parels in juni

 1. Fijn lijstje met veel mooie boeken!
  Ik ben erg benieuwd naar Heerestraat en Rozenlaan! Ik heb eeb preview gelezen en ik wil hem zeker gaan lezen. De cover vind ik ook erg mooi.

 2. Warcross was er toch al? Evenals Ash Princess, want die heb ik hier. Zoek Me Tussen De Sterren (Eliza And Her Monsters) komt er ook aan. Ik kijk niet eens meer op bol.com voor nieuwe boeken, ik vind de Bruna echt veel duidelijker en overzichtelijker. En wacht, je bent er nog een vergeten. De Outcast van Taran Matharu.

  • Warcross is de nieuwe paperbackeditie. Zoek me tussen de sterren had tegelijkertijd met Ash Princess moeten uitkomen (eind mei). Ze zijn nogal aan het schuiven met uitgaves, blijkt.

 3. Merel Kuitert

  Reaper at the Gates is zooo tof! Wij hebben hem al voor Hebban mogen lezen ^^ Het beste Vuur en As boek tot nu toe, en dat zeg ik normaal noooit bij een derde deel!

 4. Marjolijn

  Leuk! Ik ben wel benieuwd naar Ctrl Alt Delete. En toen ik daar op klikte, zag ik nog twee bundels op bol.com die me ook wel interessant lijken: De ontmaskering (ZO’N MOOIE COVER!) en Brave New Love =)

  Lees jij eigenlijk (veel) bundels, Emmy? Ik zie er weinig reviews over voorbij komen. Maar ik volg je eerlijk gezegd nog niet zo lang xD…

  • Ik lees niet heel veel bundels. Er zijn natuurlijk ook niet heel veel ya bundels. En ik moet er ook wel echt zin in hebben. Mijn favoriet is natuurlijk Wonderland!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.