Nieuwe YA en fantasyboek in augustus

Geplaatst op 29 juli 2021 door Emmy in Boeken / 1 Comment

Augustus is nooit een heel drukke maand qua verschijningen. Logisch ook: iedereen is op vakantie en z’n TBR aan het weglezen. Toch heb ik een aantal mooie boeken verzameld die de komende maand augustus zullen verschijnen. Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Havenfall 2 -   Phoenix Flame

Dit is het vervolg op Heavenfall. Helaas vond ik dat boek een beetje tegenvallen. Ik weet dan ook niet of ik dit boek ga oppakken. Misschien leen ik het wel van de bieb. De Everless duologie vond ik namelijk wel erg leuk.

Heartstopper 1 -   Heartstopper Deel 1

Als er een boek is wat je komende maand MOET kopen is het de graphic novel Heartstopper! Niet alleen komt er een Netflix serie aan, het is ook nog eens een fantastisch verhaal. Ik heb alles online gelezen, maar toen de vertaling werd aangekondigd wist ik meteen dat ik zou wachten met aanschaffen!

American Royals 2 -   Majesteit

Dit wordt vast weer genieten van alle drama.

Lupus

Politie niet betreden  -   Blackmail

Weer een nieuwe spannende van Cis Meijer.

Royal Horses 1 -   Royal Horses - De kroon en het hart

Paarden en royals: hier gaan vast vele mensen van genieten.

Vuurspuwen

Nete

Faerie 1 -   Water

Een nieuwe Holly Black! Nou ja, het is eigenlijk een van haar eerste boeken! De boekerij kennende wordt deze editie ook weer mega mooi. Deze uitgeverij heeft het echt helemaal begrepen wat betreft fantasy de laatste tijd!

Skyward 2 -   Sterrenzicht

Hier kijk ik zelf ook enorm naar uit. Deel 1 vond ik namelijk zo ontzettend goed!

Naar welk boek kijk jij het meest uit komende maand?

Tags: ,

Divider

One response to “Nieuwe YA en fantasyboek in augustus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.