Nieuwe boeken in maart

Geplaatst op 1 maart 2024 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Het is weer tijd om uit te zoeken welke boeken er zoal gaan verschijnen de komende maand! Klik op het omslag voor meer informatie.

a touch of malice

Ik vind deze serie echt ontzettend genieten, dus ik ben blij dat er weer een special edition aankomt voor de Nederlandse fans!

Ik moet nog verder met de serie (oeps) en boek 1 nog lezen (oeps), maar deze editie is té mooi om niet onder de aandacht te brengen. Mijn voornemen is om binnenkort echt te beginnen (en verder te kijken).

Het smalle pad van verlangen

Deze auteur is mega goed, maar ik moet bekennen dat ik pas 1 boek van hem gelezen heb. Misschien moet ik er toch maar weer eens induiken…

Duister licht

Nieuwe fantasy van Nederlandse bodem!

Zoals sneeuw valt

Ik heb boek 1 niet gelezen, maar ik vond de kaft heel mooi hahaha.

mystery guest

Maren Stoffel doet het altijd erg goed onder jongeren, dus dit spannende boek moet zeker in mijn mediatheek komen te staan!

De bloedrode sluier

Een nieuwe romantasy op de Nederlandse markt. Ik heb zelf nog nooit van dit boek gehoord, maar hij klinkt wel tof, eigenlijk. Een beetje Heks & jager vibes.

to lie for

Woehooeee Chinouk Thijssen komt met een nieuwe trilogie. Ik ben echt reuze benieuwd. En extra tof: er komt een limited edition.

muurvast

Nieuwe dystopische YA van eigen bodem. Het klinkt heel spannend!

De verborgen boekwinkel

Een boekwinkel in Dublin? Count me in!

love theoretically

Love Ali Hazelwood. Nu al zin in!

Er komen echt weer een aantal toffe boeken aan. Slecht voor mijn TBR, maar wel goed voor het leesplezier.

Welk boek spreekt jou het meest aan?

Tags:

Divider

2 responses to “Nieuwe boeken in maart

  1. Ik moet A Touch of Ruin nog lezen, maar ik ga eerst even A Game of Fate lezen omdat dat gewoon de juiste volgorde is. Ik vond de vertaling van A Touch of Darkness vrij stroef lezen, dus het zou ook nog zomaar kunnen dat ik overstap op Engels. Als A Touch of Ruin niet beter leest.

    Volgens mij is het boek van Erin Doom een stand alone en wat je zegt over De bloedrode sluier klopt, het speelt zich ook af in de wereld van Heks & Jager. Wel handig als je de hele serie eerst leest denk ik. Ben zelf afgehaakt bij boek 2, daar was echt geen doorkomen aan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.