Nieuwe boeken in juni

Geplaatst op 29 mei 2024 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Juni is meestal geen hele drukke maand qua nieuwe verschijningen. Waar er een aantal jaar geleden nog veel vóór de zomer uitkwam, ligt de focus nu vooral op mei en juli. Goed voor de spaarrekening zullen we maar zeggen! Toch verschijnen er een aantal boeken die ik graag onder de aandacht wil brengen. Klik op het omslag om meer over het boek te weten te komen of om hem te bestellen.

De nieuwe limited edition van Erfgenaam van vuur verschijnt, dus ik ben allang een gelukkig mens!

the familiar

Het leek opeens een trend te worden: YA auteurs die de overstap naar volwassen fantasy maken. En wat staat Leigh Bardugo die pet goed! Ik heb enorm hoge verwachtingen van The Familiar.

Brug der zielen

Ik vind dit zo’n leuke serie en ik ben dan ook blij dat Best of Fantasy zich ook aan de middle grade boeken van VE Schwab waagt. Met dit boek wordt de trilogie helaas afgesloten, maar van mij hadden er nog wel 29897 delen bij mogen komen!

De heksenkind trilogie

Deze stond er vorige maand ook tussen, want blijkbaar is hij vertraagd. Ik ben in ieder geval erg hyped dat ik deze serie opnieuw kan lezen en mijn exemplaar staat al in pre-order!

opgesloten

Gillian King sluit zich aan bij alle andere Kluitman-novelle auteurs. Deze reeks is fantastisch voor jongeren en ik gebruik de boeken graag op mijn werk om jongeren aan het lezen te krijgen.

to kill for

Het tweede deel van Chinouk’s nieuwe trilogie verschijnt in juni. Nu moet ik nog aan deze serie beginnen, maar ik weet zeker dat het weer één groot (slasher) feest wordt.

iron widow

Echt tof dat dit boek in het Nederlands komt. Ik ben er erg benieuwd naar en ik denk dat ik hem wel wil lezen!

Donkere wolken vol confetti

Woeehoeee, go Monica! Mega benieuwd naar haar nieuwe boek.

lily staal

Staal is deel 3 van de serie. Ik vond deel 1 echt méga goed en ik moet deel 2 nog even een keertje lenen.

not in love

Hoewel ik weinig kon met Bride, heb ik erg genoten van de andere boeken die ik tot nu toe van Ali Hazelwood las. In juni verschijnt Not in love.

book lovers

Ik heb twee boeken van Emily Henry gelezen, de een vond ik stom en de ander leuk. Dit was de leuke! Hij verschijnt in juni in het Nederlands.

Er verschijnen toch nog een heel degelijk aantal nieuwe boeken. Welk boek staat op jouw wishlist?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.