Nieuwe boeken in januari

Geplaatst op 2 januari 2024 door Emmy in Boeken / 2 Comments

Het nieuwe jaar is begonnen en met de komst van een nieuwe maand is het weer tijd om de nieuw te verschijnen boeken op een rijtje te zetten. Ik zal me vooral focussen op de fantasy-, romantasy en young adult boeken die in het Nederlands verschijnen. Vooral de boeken die ik zelf zou kiezen. Als je op het omslag klikt, lees je meer over het boek. Ik krijg een klein percentage van de verkoop.

Huis van vuur & schaduw

Natuurlijk sta ik echt te springen om het derde deel in de crescent city serie te lezen. Mijn ambitie was om eerst de complete acotar serie en crescent city te herlezen, maar dat ga ik niet halen. Ik ben bij Silver flames. Ik denk dat ik een samenvatting op ga zoeken zodat ik 3 vrij snel kan lezen. Tegen de tijd dat ik helemaal bij ben met herlezen, dan is het vast lang genoeg geleden om ook deel 3 te willen herlezen.

Licht in de vlam

Ik ben nog helemaal niet ver in deze serie en spin-offs van Armentrout, maar ik vind het steeds leuker worden. Misschien komt dat omdat ik steeds meer romantasy lees.

De breekbare draden van magie

De daadwerkelijke titel van het boek wordt De breekbare draden van magie en het is deel 4 (maar ook een nieuwe serie) van de Kleuren van magie. Ik vond deze boeken fantastisch en ben dan ook reuze benieuwd wat we kunnen verwachten!

Lang leve de keizer

Deze fantasy van Nederlandse bodem klinkt fantastisch. En de kaft is prachtig!

Things we hide from te light

Kijk, ik heb deel 1 nog niet gelezen, maar ik hoor echt mega veel goeds over deze boeken. Deel 2 komt eraan, dus misschien moet ik me er toch wel aan wagen.

Naar welke boeken kijk jij het meeste uit?

Tags:

Divider

2 responses to “Nieuwe boeken in januari

  1. Ik keek uit naar de laatste boek uit de serie van ‘De juffen van de Klimop’ van Eveline Heijnen. En ik kreeg vandaag een persbericht over een thriller die een combinatie is van Temptation Island en Expeditie Robinson, daar heb ik ook wel interesse in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.