Nieuwe boeken in februari

Geplaatst op 1 februari 2016 door Emmy in Boeken / 11 Comments

De fabuleuze maand februari heeft zijn intrede gemaakt en dus is het weer tijd voor een overzicht van allerlei boeken die deze maand zullen gaan verschijnen! Ik heb weer allerlei Nederlandse en Engelse Young Adult & fantasy boeken opgezocht die zullen verschijnen in februari. Klik op de omslag van het boek en je komt uit bij bol.com. Als jij namelijk via mijn blog iets koopt, dan krijg ik daar een kleine commissie over, waardoor ik winacties kan organiseren en versturen (een voorbeeldje: de boeken adventskalender kost me elk jaar meer dan 100 euro aan verzendkosten alleen al). Steun Zon en Maan door nieuwe boeken te kopen!

Nederlands

Een frozen hartHof van doorns en rozen 1 - Hof van doorns en rozenDe Dark Elements 1 - WitheetSurvivalgameHush hush saga 3 - StilteHet laatste lichtHush hush saga 3 - FinaleIn transitDaan & NadiaArmadaSimon vsDe dagboeken van Cassandra MortmainDe verborgen universiteit 3In de Schaduw van de Raaf 3 - De Vuurkoningin

Engels

Glass SwordGlass Sword (Signed)CalamityStars AboveThe Shadow QueenFirstlifeThe Forbidden WishReign of ShadowsBlackheartsNight StudyRidersKill the Boy BandCurioTravelerInvadedThe Sleeping PrinceBookishly Ever AfterAssassin's HeartBeautiful Broken ThingsAlmost Midnight

Ik zie echt heel erg veel boeken waar ik ontzettend naar uit kijk! Zitten er voor jou boeken tussen die je graag zou willen lezen? Laat het weten in de reacties.

Tags:

Divider

11 responses to “Nieuwe boeken in februari

  1. Een hof van doorns en rozen en Armada lijken mij zo vet! Simon heb ik deze week uitgelezen, was ook een verbazingwekkend goed boek. Riders en Traveler worden natuurlijk ook vertaald door Best of YA, die boeken lijken mij ook erg tof! 🙂

  2. Ik verheug me echt op Traveler, Hof van Doorns en Rozen en Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld. Alleen weet ik niet of ik Glass Sword wel of niet wil lezen…

  3. Ik wil Glass Sword!! maar toen ik de pre-order wilde maken kwam ik erachter dat hij er (nog) niet is in de editie waarin ik Red Queen heb.. en ik weiger een boek te kopen dat 2 cm groter is dan deel 1 😛

  4. De cover van De stad van de Alchemist moet ik opslagen voor de volgende Raaf in de spotlight. Ik had hem gisteren al ergens gezien maar was het ondertussen alweer vergeten. Goed dat jij me er dus nog is aan doet denken. 😉

  5. Isabelle

    Yesss, Glass Sword heb ik al besteld. Traveler wil ik ook nog graag hebben, was geen enorme fan van Seeker maar wil toch weten hoe het verder gaat haha. En ik ben erg benieuwd naar de Sleeping Prince, ben namelijk wel fan van the Sin Eater’s Daughter!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.