Nieuwe boeken in februari

Geplaatst op 29 januari 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Februari staat alweer voor de deur en deze kortste maand van het jaar vraagt natuurlijk weer om een aantal nieuwe boeken. Volgende maand mag ik mijn eigen boek weer toevoegen aan het lijstje, maar voor nu houden we het op de volgende boeken! Wil je meer te weten komen over het boek of deze bestellen, klik dan op het omslag. Ik krijg een klein percentage van de opbrengst.

Het is een korts lijstje voor een korte maand. Er zijn namelijk altijd een paar periodes in het jaar waarin er wat minder boeken verschijnen en dit is er één van. Toch denk ik dat elk boek het bekijken waard is. En zo heb je lekker even de tijd om je TBR wat bij te lezen (zei degene die net een hele stapel boeken heeft gekocht).

Ik merk wel dat er de laatste tijd minder en minder YA verschijnt op de Nederlandse markt. Deels zal dit zeker te maken hebben met het feit dat steeds meer mensen in het Engels lezen en deels misschien ook omdat er opeens weinig lijkt te zijn wat écht de populariteit als bijvoorbeeld The Hungergames en Divergent haalt. Zelf maak ik me ook schuldig aan Engels lezen, hoewel ik – wanneer het er is – altijd de Nederlandse versie probeer te lezen. Ik ben dan ook superblij met de prachtige boeken die Boekerij uitgeeft. Want die limited editiones: WAUW.

Rijk van licht en sterrenstof is het derde deel in de serie over Lara. Deze haast dystopische wereld vol heksen staat garant voor spanning en avontuur.

Ik heb pas 1,5 boek van Holly Jackson gelezen, maar ik ben fan! Wauw, wat zit het tof in elkaar. De vijf die blijven is een heel nieuw boek en volgens mij is het weer mega spannend. Ik kijk hier naar uit!

Mijn collega-auteur Mara Li komt ook met een nieuw boek. De kaft van Sinter en As ziet er al prachtig uit, het verhaal klinkt ook nog eens heel erg tof. Een fijne fantasie van Nederlandse bodem.

En tot slot de mooie special edition van Dochter van de Scharlaken Rozen. Ik ben heel benieuwd

Dit zijn vier boeken waarvan ik denk dat ze het waard zijn om te lezen. Heb jij een van deze boeken op het oog?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.