Nieuwe boeken in december

Geplaatst op 1 december 2023 door Emmy in Boeken / 0 Comments

In december verschijnen er weer een aantal boeken die ik graag onder de aandacht wil brengen. Als je op het omslag klikt, kan je meer over het boek lezen. Mocht je via deze link een boek aanschaffen, dan krijg ik een klein percentage van de opbrengst.

Nu moet ik bekennen dat ik aardig heb moeten zoeken om tot een mooie collectie aan boeken te komen. In december komt er – mede door de feestdagen – niet heel erg veel nieuws uit. Dit geeft ons natuurlijk wel de ultieme kans om wat aan onze TBR te doen.

Heartstopper

Waar ik wel enorm naar uitkijk is het vijfde en laatste deel van de Heartstopper serie. Ongelofelijk dat het hierna klaar is!

Dromen in rood

Een nieuw boek van Jen Minkman! Dat kan vast niet anders dan een succes worden.

Droomprins

Deze serie volg ik totaal niet, maar ik zag wel dat er een nieuw deel verschijnt. Leuk voor de liefhebbers!

Delfts Grauw

Kijk hoe tof, een nieuwe graphic novel!

As grijs

Ik heb nog niets van Patty van Delft gelezen, maar fans zullen heeeeel blij zijn dat er een nieuw deel verschijnt!

Twisted hate

Ook dit volg ik totaaaal niet. Maar er verschijnt dus ook hiervan een nieuw deel.

druks 2

Er komt ook een vervolg op Druks, een boek over adhd.

Tien voor twaalf

Lisette Jonkman brengt ook speciaal voor de jaarwisseling een verhaal op de markt. Klikt leuk, dus ik ga hem wel aanschaffen denk ik!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.