Nieuwe boeken in augustus

Geplaatst op 28 juli 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Het is volop zomer. Voor velen een ideaal moment om de ongelezen boekenplank eens flink te tackelen. Vind jij het ook altijd zo heerlijk om te bepalen welke boeken je meeneemt op vakantie? Ik ben altijd bang dat ik te weinig bij me heb of dat mijn ereader leeg raakt, dus vul ik mijn halve koffer met leesvoer. Oeps. Laten we eens kijken of daar soms nog toffe boeken bij gaan komen! Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

De Twisted tales waren al een tijdlang mega populair in het Engels, en er komt nu ook een vertaling!

Hopelijk trekt de Netflixserie nóg meer lezers voor deze fantastische graphic novel.

Wat een mysterieuze kaft!

Ik heb zelf nog helemaal niks van haar gelezen, maar ik hoor allemaal goede dingen over de thrillers van deze auteur.

Ja voor spanning is het weer een goede maand!

Ditmaal schrijft Ruta over Roemenië en ik weet zeker dat ze historische feiten weer in een fantastisch verhaal weet te gieten.

Naar dit boek kijk ik dus het meest uit. Ik ben echt benieuwd hoe het verhaal afloopt.

Naar welk boek kijk jij het meest uit?

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.