Nieuwe album WT

Geplaatst op 26 april 2013 door Emmy in Muziek, Recensie / 4 Comments

Within Temptation is zo’n band die ik vanaf jonge tiener al ontzettend gaaf vond. Als ik dan ook op mijn last.fm account kijk is het toch wel een van mijn meest beluisterde bands. Helaas vond ik de vroegere cd’s toch net iets mysterieuzer en mooier, maar toch luister is er nog met veel plezier naar.

Toen ik de radio aanzette op Q-music hoorde ik opeens een wel heel erg bekend stemgeluid.. En wat blijkt? In samenwerking met deze radiozender hebben ze een nieuwe cd gemaakt waarbij ze veel bekende nummers hebben gecoverd ter gelegenheid van het 15 jarige bestaan van de band. Daardoor hebben ze gedurende 15 weken elke vrijdag een nummer laten horen.

Door het grote succes van de liedjes is er besloten een album uit te brengen en stiekem vind ik dat wel heel gaaf! Alle nummers zijn in een typisch WT jasje gegoten waardoor het veelal een verrassend geluid opleverd.
Ik ben ontzettend blij met de liedjes op de cd, maar ik vind het echt mega mega jammer dat er van de 15 liedjes 4 songs ontbreken door copyright… Echt zoooo jammer, want het zijn super nummers. Ik hoop dat ik ze nog ergens kan vinden, want ik ben wel heel erg benieuwd! Zo hebben ze dus ook Little Lion Man en Skyfall gedaan, maar die staan er dus niet op.

Tracklist:
01 – Grenade
02 – Titanium
03 – Let Her Go
04 – Summertime Sadness
05 – Radioactive
06 – Crazy
07 – Dirty Dancer
08 – Don’t You Worry Child
09 – Behind Blue Eyes
10 – The Power of Love
11 – Apologize

Ik vind zelf de eerste drie nummers heel goed gedaan.. Maar misschien komt dat omdat ik de orginelen daarvan ook beter ken! Titanium is echt een powernummer waar ik heel erg gaag naar luister.

Hier vind je alle nummers achter elkaar, dus niet de cd, maar echt alle 15 nummers! (feest!) Ga dus maar snel luisteren, want je hebt luisterplezier voor ongeveer een uur!

Waardering: 4/5

Tags:

Divider

4 responses to “Nieuwe album WT

  1. Ik vind de nummers ook heerlijk 🙂 Heb er al een paar geluisterd op You Tube maar dit is eigenlijk wel een cd die ik wil hebben. Ze zijn altijd al goed, maar dit is super om te luisteren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.